reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

EWa mo ogólnie sie podobają firany w stylu rolet rzymskich ,tylko akurat nie ten wzór firany.
Mi sie marzy takie cosik jak jest wyrzej z tym lambrekinem i zasłonami.Ekstra to wygląda.
Panel Kwiaty - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar
a ten nawet fajny wzorek.
Zaraz ci znajde fanych firanek które mi sie podobaja oczywiście.
Kiedyś byłam w salonie firan AGORA u nas i zobaczyłam piękne rolety rzymskie i do tego nakrycia na pufy i wiesz jaka cena .
2,5 TYS. ponad,rozdziabiłam dziub i tak stałam przez 5 min. razem mamą.
Moja mama jest krawcową i też za głowe sie złapała.:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
No ja niestety na żadne lambrekiny i dekoracyjne zasłonki też pozwolić sobie nie mogę :cool: one zabierają światło, a ja mam północne zadaszone okno :no: nie wiem co tam zawieszę :baffled:

No ja niestety na żadne lambrekiny i dekoracyjne zasłonki też pozwolić sobie nie mogę :cool: one zabierają światło, a ja mam północne zadaszone okno :no: nie wiem co tam zawieszę :baffled:

pozostaja typu rolet rzymskich:shocked2:.
Wiesz zobaczyłam cos zaje.....
Zasłony - sklep internetowy bon prix
4rzad druga firanka kolor kremowy mmmmm......:-):-):-):-):-p:-p:-p:-p

EWUS a takie cosik by Ci nie pasowało.
zobacz powyszy link drugi rzad ostatnia firana (w2rzedzie):confused:
fajne to .

Ostatnia edycja:
ja mam szczescie bo moja ciocia pracuje w sklepie z firankami i tam je szyje, no i ona z byle resztek potrafi zrobic cudo, juz sie nie moge doczekac az sie przeprowadze bo obiecala mi uszyc jakies wyjotkowe,
zrobie kiedy zdjecia i wkleje te ktore mi ostattnio uszyla w 15 min wlasnie ze "szmat"

Ewo ja tez mam ciemno w mieszkaniu. Biorac pod uwage ten fakt oraz wyglad okna i pokoju:-D zdecydowałabym sie na:
  • długa firanke na drzewi balkonowe, a krótka na okno:tak:
  • najlepiej z cieniutkiej organzy
  • obie w rzucik podobny do tego na scianie (tapeta przy stole)
  • i proponowałabym dwa kolory tkaniny (w ten sam rzucik)- ecru i bladziutka zielen w odcieniu ściany
  • na okno dałabym tylko ecru
  • a na drzwi trzy zachodzące na siebie warstwy: zielona, ecru, zielona (zielona na szynie zewnętrznej karnisza-czyli zasłonowej)
No i ja jestem fanką prostoty i nie podoba mi sie takie wymyslne upinanie firan. Te panele są fjne ale jak dla mnie wygladają "sztywniacko":-D. Jakoś nie chciałabym, zeby mi aka płachta w oknie wisiała:-D Wolę miękko układajace siętkaniny. No ale, co ludź, to inny gust:tak:Poza tym to Twoje mieszkanko przecież.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry