reklama

nasze zakupy

reklama
vileyka śliczny ten kocyk ;)

my kupiliśmy ostatnio wózek 3w1, nie taki jak oglądaliśmy cały czas - wyszło to trochę spontanicznie ale wózeczek jest w pięknej czerwieni z miłą owieczka jako nadruk na foteliku, i daszku od spacerówki i gondolki ;)

albo chociaż model:D ja chyba kupię jednak x-landera...kurde...ciągle nie wiem czy kupić grander czy x-lander:D decyzje zmieniam szybciej niż prędkość światła:D
http://bejbi.eu/sklep/images/imagecache/X-A - Carbon - gon + spac - 564.jpg
lub
WÓZKI DLA DZIECI WIELOFUNKCYJNE - GRANDER - Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...

niezależnie jakie wybiorę o kolor będzie czarny:) oba są w podobnej cenie x-lander w promocji 1400 zł, grander tutek 1340 zł u mnie w sklepie. co o nich sądzicie???/

Anastazja fajny ten Tutek- moja koleżanka niedawno go kupiła. A co do koloru jesteś pewna czarnego? w m jak mama jak był art. o wózkach odradzali taki, że na lato w tym kolorze się nie nadaje
a ja już co do wózków zdania od jakiegoś czasu nie zmieniam i będzie tako captiva, tylko fotelik maxi cosi do niego dokupię

Ostatnia edycja:
Ja dziś z rana pognałam do Lidla kupiłam śpiworek żółciutki który naprawdę polecam super materiał i dwa 3-paki bodziaków z długim rękawem 100% bawełny. Body wziełam te w kolorkach biały/róż w dwóch rozmiarach 74/80 i 98/104. Mniejszych nie brałam bo małych ciuszków mam aż nadto a tych większych malutko. Jakość super i wychodzi 8,33 zł za szt. Generalnie polecam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry