reklama

nasze zakupy

Tez mamy ten kocyk azurowy jest fajny:)

ja baldachim lubilam i kurzu jakos nie zauwazylam:) ja mialam baldachim tylem do okna wiec nie razilo maluszkowi swiatlo w oczko a rolet nie spuczalam bo wtedy dziecko traci swiadomosc czy jest dzien czy noc na poczatku...

reklama
Pati, Melisa, w Polsce mozna wlasnie na allegro/ mothercare kupic takie kocyki, sa na bank takie same jak u mnie /u mnie w roznych sklepach azur jest roznej wielkosci/ u mnie cena jest ok miedzy 25 a 50 pln.

kocyk jest w zasadzie moim faworytem, bo jest przewiewny, na poczatku dostalam go w szpitalu, robilam z niego rozka, przykrywalam nim mala /chyba jedyne, z czego czasem nie ucieka/, zima kladlam na bude wozka, latem chronil od slonca. Teraz mala go uzywa do robienia z siebie niewidzialnego ducha;-)

Podoba mi się ten kocyk bawełniany ażurowy. I chyba ten wełniany kupię bo potrzebny mi będzie ciepły.
Pod kołdrą mój synek nigdy nie spał, bo się w nią zaplątywał i nie mógł się ruszyć, budził się. Co innego koc - z tym dawał sobie radę.
Baldachimu nie miałam ze względu na kurz i teraz też nie kupuję.
Pościel przynajmniej raz na jakiś czas piorę w 60 stopniach. Kolory z czasem się spierają, trzeba kupić nowe.
Mami niezła kolekcja. Ten pajacyk jeśli jest welurowy to chyba nie najlepszy do spania. Jeśli w domu jest zimno, wolałabym założyć 2 cienkie, ale bawełniane bluzeczki.

Kocyk napewno zrobi furore mi zresztą też się bardzo i podoba i chyba go zakupię. Jeśli chodzi o baldachim bardzo mi się podobają tym bardziej dla dziewczynki ale zdałam sobie sprawę że będzie to kompletnie zbędna rzecz. To samo usłyszałam od koleżanki która ma już 6 miesięcznego synka. Kupiła bo są poprostu słodkie ale kompletnie nie funkcyjny a wręcz zaczął jej przeszkadzać.
Dziewczynki a co powiedzie o tym: Poduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (1848679442) - Aukcje internetowe Allegro

baldachim, nie wiem, nie kupilam celowo, bo zadna znajoma co miala go nie uzywala, zreszta ja mialam kolyske, wiec nawet ciezko byloby zamontowac

Karolcia
, rogale podobno sa bardzo przydatne i w ciazy i po niej

Kocyk napewno zrobi furore mi zresztą też się bardzo i podoba i chyba go zakupię. Jeśli chodzi o baldachim bardzo mi się podobają tym bardziej dla dziewczynki ale zdałam sobie sprawę że będzie to kompletnie zbędna rzecz. To samo usłyszałam od koleżanki która ma już 6 miesięcznego synka. Kupiła bo są poprostu słodkie ale kompletnie nie funkcyjny a wręcz zaczął jej przeszkadzać.
Dziewczynki a co powiedzie o tym: Poduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (1848679442) - Aukcje internetowe Allegro

poduszka rewelka polecam bo używam już po raz drugi:)

Livastrid własnie słyszałam to samo o rogalach. Co prawda nie są najtańsze bo wszędzie kosztują ok. 100 zł no na allegro ciut taniej i troszkę szkoda mi było kasiorki przy i tak dużych wydatkach, ale mąż się uparł że ma mi być wygodnie i karze mi zamówić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry