reklama

nasze zakupy

A co myslicie o takich zestawach?
Tam mozna sobie dokupic spiworek w tym kolorze, przewijak itd. :-)
# 17el - LOZECZKO SZUFLADA MATERAC POSCIEL SERCA (1833253512) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana uważaj na te zestawy i w ogóle na pościele z allegro...
Ja zamówiłam taki zestaw 3969812.jpg i niestety jak go dostałam to chciało mi się ryczeć... Kolory spłowiałe, wyblakłe - jak po dzadku :( Na szczęście sprzedałam już to na allegro i teraz kupię w sklepie, bo najpierw obejrzę, dotknę, wybiorę :)
Wybór należy do Ciebie ale uważaj żebyś była zadowolona :)

reklama
dziewczyny czy moje dziecie bedzie moglo spac w takim czyms chyba to spiworek ale nie jestem pewna bo ja blada w tych sprawach
DSC_5370kopia.jpg
a to zdjeci amoich ostatnich pielegnacyjnych zakupow:
DSC_5377koko.jpg
i moje zbiory ubrankowe:
DSC_5380koko.jpgDSC_5381koko.jpgDSC_5382koko.jpgDSC_5384koko.jpg

jak to sie nazywa ? moze w tym emilia spac?
DSC_5385koko.jpg

prosze o pomoc dzieki:-)

nooo ale mi sie caly czas jakos malo wydaje:-)
czesc dostalam i czesc tesciowa kupila w ciucholandach i pare rzeczy sama kupilam z moim K. ale pralam i prasowal juz ja.:-)
sama -przyjemnosc i nie pozwolilam nawet wywiesic nikomu tylko ja:-)

Mami to pierwsze to spiworek. nie wiem czy dobre do spania,bo ja osobiście nigdy nie używałam śpiworków.zastanawiam się tylko jak to się odpina,np żeby zmienić pieluszkę w nocy.a to ostatnie to pajac :) jeśli masz w domu zimno to może w tym spać :) na moje warunki jest zdecydowanie za ciepłe :)

może spać i w jednym i w drugim, ALE.. ani jedno ani drugie nie rozpina się w kroku i namęczysz się ze zmianą pieluchy. poza tym ten śpiworek z tego co widzę zapina się z tyłu i będzie małą męczyć to że cały czas leży na tych zatrzaskach:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry