Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny,
w Biedronce są husteczki Huggies Pure 3x64szt za 9,99zł
i pieluchy Huggies rozmiar 2, 3 i 4 po 39.90zł - to tak dla tych, które mają starsze dzieci
dołączając się do postu Alki w biedronce mają też zestaw proszku do prania Lovella 1,8kg + płyn do płukania Lovella za 16,99zł
po poście Alki poszłam do biedro, więc dziś poszło 50zł
kupiłam:
chusteczki huggies w biedronce, a w aptece termometr do wody, podpaski po porodowe, 2smoczki avent 0-3 miesiące, 2 podkłady na łóżko, szczotkę do czyszczenia butelek.
lista potrzebnych rzeczy zamyka się na staniku dla mnie, butelkach do mleka (w razie czego), kolejnych paczkach podpasek - ale to aż w grudniu
A dzis kupilam sobie korale, kolczyki, bransoletke, szaliczek do sukienki na jutro na wesele :-) I jeszcze rekawiczki, bo zimno. A wczoraj fajne spodnie i szaliczek :-) Jak zrobie zdjecia, to Wam pokaze :-)
Aga-fajny kombinezonik :-) Wlasnie sie zastanawialam dzis, czy kupic taki z nogawkami czy bez i doszlam do wniosku, ze taki jak Ty :-) A Wy uwazacie, ze jaki lepszy?
Melisa-Ty juz chyba prawie wszystko masz, co??? Bardzo ladne rzeczy A kombinezonik ja chyba kupie bez nogawek, albo taki 2w1 co mozna inaczej zamki zapiac i sa nogawki.
A ja dzis zakupilam nozyczki dla malego i wkladki laktacyjne dla mnie
Alka, bakaalia fajnie, że piszecie to jutro polece do biedronki na wziady i zakupy :-)
Melisa na początku miałam kupić też z nogawkami ale jedna pani mi doradziła, że nie będe musiała małej pchać nóżek. Pomyślałam dobra rada i wzięłam ten.
Faktycznie melisa masz już chyba wszystko :-)
U mnie brakuje jeszcze zakupów kosmetyków i rzeczy typowo z apteki.
Mamuśki mam pytanie... Tych wielkich podpasek Bella mama kupić jedną paczkę (10szt) do szpitala czy więcej?? Wiem, że pytanie może i głupie, ale ja naprawdę nie mam pojęcia jak to mocno leci i czy wymienia się wtedy co pół godziny czy normalnie hehe wybaczcie tą głupotę