reklama

nasze zakupy

Alka- ja w sumie nie wiem, bo nie rodziłam, ale chyba bywa bardzo różnie. Ja mam zasadę-kupuję niezbędne rzeczy w niedużej ilości, a potem mężuś weźmie urlop(opieka nad żoną ) i zaraz tacierzyński i jak będzie brakować, to będzie biegał po aptekach. Ja więc kupuję jedną paczkę :)

reklama
No wlasnie jeszcze mam duuuzo do kupienia. Cala lista rzeczy, za ktore musze sie powoli brac typu wozek, wanienka, termometry, kosmetyki, zimowe cieple ubranka (kombinezon, czapka) wszystko dla mnie (wkladki, podpaski, koszule, biustonosz itp.) i wogole ho ho i jeszcze troche :-)

Aga-fajne te getry, tez by mi sie takie przydaly :-)

Mi również doszły 2 pary legginsów z tej aukcji. Jak dla mnie są rewelacyjne, ciepły materiał super wyprofilowane i dadzą się naciognąć na cały brzuszek. 2 dni temu doszły a ja mogłabym chodzić już tylko w nich. Napewno do końca ciąży przechodzę w nich.

reklama
Witam wszystkie styczniowe mamy, to mój pierwszy post:).Mam bardzo podobne leginsy i polecam na chłodne dni. Nie wiem co prawda jak się sprawdzą jak będzie mróz, ale wszystko przed nami żeby przetestować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry