reklama

nasze zakupy

reklama
tak. ja bym kupiła juz 68. bo to jest tak ze ubierasz i ubierasz tego maluszka co dnia i jednego dnia stwierdzasz ze śpioszki sa po prostu za małe. i musisz w szafce mieć juz te o rozmiar większe wyprane i wyprasowane, gotowe do założenia :)

Marcelek urodził sie malutki bo w 37tc nawet nie całym. i rozmiar 56 nosił przez miesiąc. 62 chyba przez 3 miesiące a później juz 68.

dziewczyny mam takie pytanie kosmetyki dla maluszków które wy polecacie to z Nivea czy Johnson ( dodam że mam bon do wykorzystania w Rosmanie na kosmetyki nivea, ale tak się zastanawiam czy są okej) wiadomo każdy dzieciaczek jest inny więc nie da się określić czy dana rzecz podpasuje.. ale tak orientacyjnie..

i ja słyszałam ze johnson dość często uczula. co prawda moj Marcelek nie miał z tym problemu ale ja kupiłam żel johnsona dopiero jakieś pól roku temu i muszę powiedzieć ze nie byłam zadowolona. bardzo to słabo wydajne. nie pieni sie, ciężkie do rozprowadzenia po skórze, później do spłukania. z swoich doświadczeń to nie polecam.

Dziękuje Wam, właśnie zrobiłam liste tego co muszę kupić z tych kosmetyków i stówa nie moja.. ale przynajmniej będę miała już dla tego malucha wszystko ;) Butelki zamówię chyba przez allegro, bo najtaniej wychodzi jak na razie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry