My używamy żelu do mycia z serii Nivea Nutrisensitive i jest ok dla mojego alergika, także mogę polecić, bo go prawie wszystko uczula, więc jeśli jest ok to na pewno jest bardzo łagodny.
Jostyna - nie martw się - spokojnie będziesz mieć w co maluszka ubierać, może być nawet tak, że on nie zdąży ubrać niektórych tych ubranek ani razu. Moim zdaniem dużo ich masz, a z rozmiaru 56 i 62 dzieciaczki dość szybko wyrastają. Ja miałam zdecydowanie mniej ubranek w tych rozmiarach i starczyło w zupełności, a synek malutki się urodził (52cm) i długo je nosił, bo po urodzeniu to w pajacach na 56 się topił. A ze mną na sali leżała dziewczynka, która się urodziła 60cm i ubranka na 62 były na nią na styk już po urodzeniu. Więc chyba spokojnie możesz teraz przejść w zakupach do rozmiaru 68 :-)
Melisa - to na ile te ubranka 56 - 62 starczą to zależy od dziecka, no i też od rozmiarówki danej firmy. Mój synek chodził w jednym pajacu na 62cm jak miał 5 miesięcy (z H&M) a w tym samym czasie nosił już niektóre bodziaki na 74. Także zalezy od firmy.