tiramisu1976
Fanka BB :)
Niki, Alka, Asiuk gratuluję 30 tygodnia ciąży... teraz to już z górki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić![]()
ja jeszcze nie zaczęłam pakowania, muszę kupić sobie kapcie i klapki pod prysznic, bo gdzieś mi wcięło, nie chce mi się szukać - leń na maxa, mam już koszule do karmienia, szlafrok, majtki poporodowe, podkłady bella, podkłady na łóżko, muszę kupić małe kosmetyki, chociaż mam gdzieś w domu próbki Białego Jelenia, na pewno jest tam żel pod prysznic, ale co jeszcze mi dali... nie pamiętam, muszę jeszcze raz uprać ubranka dla małej, są po pierwszym praniu bo przeleżały na strychu 7,5 roku, czekam tylko na meble do pokoju córeczki, wtedy do końca sobie wszystko przyszykujętak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić![]()
tak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić![]()