Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh spoko loko, wymienię je na damskie, bo zamierzam zaraz mieć córeczkę hhihiAlka1106 - mogę śmiało stwierdzić że jak Franko wyrośnie z ciuszków możesz założyć sklep i mieć drugie źródło dochodu i to całkiem całkiem :-)
Alka - to ja mam pomysła :-) widzisz bo My chcemy mieć chłopca drugiego (mój K zawsze chciał mieć syna) jak odchowamy nasze maleństwa to dajemy sobie znaka i działamy, Wy dziewczynkę a My chłopaka i zrobimy biznes życia![]()

wchodzę w to
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-smykus-7-melodii-nowosc-i1940017219.htmlA ja tak nie w temacie :-)
Pisalyscie kiedys (chyba Gosia pisalas, ze gracie z Mezem) o grach planszowych dla doroslych. Polecalyscie jakies. A ja wlasnie z Mama chcialysmy kupic mojemu Mezusiowi na gwiazdke. Moze przypomnicie jakie to byly gry? :-)
po cc będziesz tez krwawic. to nie ma różnicy. co prawda pewnie o wile słabiej i krócej niż po sn bo większość ci wyczyszcza ale macica tez będzie sie złuszczać.
wiec śmiało te rzeczy możesz pokupować i do torby.
ale majtki siatkowe nie będą ci raczej potrzebne czy cc. bo po prostu nie ma potrzeby wietrzenia krocza skoro nie ruszane.