Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie wiem jak jest po cc. pisze to co wiem od koleżankę. ze porównując cc i sn to częściej po sn się mocniej krwawi i chyba dłużej. ja krwawiłam 6tygodni po sn. i pierwsze dni to tak jak u ciebie po prostu fontannaZe mnie po cc lalo się strasznie i obkurczanie macicy bolało jak ...no dobra nie będę brzydko mówić;-) Po cc dostajesz zastrzyki min z oksytocyna na obkurczanie macicy. Zresztą musiałam spędzic jeden dzień dłużej w szpitalu wlasnie ze wzgledu na to co ze mnie schodziło. Więc myślę że to akurat nie ma znaczenia czy sn czy cc. mnie majtki siateczkowe się przydały bo pewnie musiałabym te normalne wyrzucić zaraz po zdjęciu. Owszem krocza nie trzeba wietrzyć ale poco zbrudzić zwykłe.
dokładnie. będę ludzie przychodzić odwiedzać maluszka a tu wszystko juz jest. zostawcie im jakieś karuzele itp do kupienia. a tu jeszcze święta ida i nie jedni będą chcieli dzidziusia już czymś obdarować.Dziewczyny ale wy tak nie kupujcie same wszystkich bajerów dla dzieciaków, bo będzie wiele różnych okazji gdzie bliscy też by chcieli coś pokupować aby obdarować maluszka a tu już nie będzie co bo będziecie miały wszystko hehe.

. A na jak długo takie coś wystarcza? Potem trzeba łóżeczko?Alice ja już kupuję na 74 czasem na 80, bo mniejszych już mam za dużo![]()
. Mi osobiście te z Fisher P. się podobają.