Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po cc będziesz tez krwawic. to nie ma różnicy. co prawda pewnie o wile słabiej i krócej niż po sn bo większość ci wyczyszcza ale macica tez będzie sie złuszczać.A ja w połowie spakowanabrakuje mi koszuli i klapek nowych. Z resztą się wstrzymam, bo nadal nie wiem czy mnie czeka cesarka czy nie.
Czy jak ma się cesarkę to potrzebne są majtki poporodowe, podkłady, podpaski?
ja mam wszystko w torebkach popakowane w szafie. ale nic do torby jeszcze nie wrzuciłam.tak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić![]()
Niki, Alka, Asiuk gratuluję 30 tygodnia ciąży... teraz to już z górki :-)
. (jakoś tak mi ten czas poleciał przez palce). Rany, zostałam bez wózka na początek, no chyba że malutki posiedzi do końca stycznia w bebolku-tak jak mówi teoria;-). Z drugiej strony jakos nie jestem jeszcze przygotowana ani psychicznie ani fizycznie na powitanie maleństwa-dziwnie tak jakoś, może to dlatego że to drugie dziecko? Tak jakoś to inaczej niż za pierwszym razem.