• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

nasze zakupy

moja znajoma założyła taki pas chyba dwa tygodnie po porodzie... nie wiem jak względy medyczne, ale teraz nic jej nie wisi i ma płaściutki brzuszek (mimo dwóch porodów)

reklama
też się właśnie zastanawiam nad tym pasem poporodowym.. tym bardziej że jest nie drogi i siostra przylatuje do mnie 15 stycznia to kupiłaby od razu w PL i mi przywiozła..

Wiecie z tymi pieluszkami narazie bym wam nie radziła kupować mega paków. Czasem może się zdarzyć że maluszek na jeden rodzaj moze mieć uczulenie i co wywalicie?
Ja kupiłam Huggiesy , bo mi się bardzo sprawdziła ta firma przy Jakubie- taką paczkę najmniejszą HUGGIES new born 2-5 kg 27 sztuk za 15 zł . I dopiero jak wrócę do domu to K kupi więcej. Poza tym nie wiem jaki bobas się urodzi. Więc mogą szybko stać się za małe. Lepiej na początek kupić zwykła paczkę i "wypróbować", a na mega paki będziecie miały dobre 2 lata albo i dłużej.

a do mnie dziś dotarł taki kocyk do wózka, w rzeczywistości kolory są bardziej nasycone, ładniejsze :)
sterntaler-kocyk-jezyk-isidor_0_b.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry