Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko weź go i czyść potem:-)
. Kocyk Sterntaler- Miś Basti (1982920511) - Aukcje internetowe AllegroKasia ale fajny-pasowałby mi ten żyrandol do sypialniTylko weź go i czyść potem:-)
Alka jaki piękny ten kocyk- skąd go masz?

no niestety masz rację ale ja kupiłam duży kocyk dla Malutkiej z drewexu i też jest milusi mięciutki i ślicznyKasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?
Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał
Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech
zrobiło mi się gorąco a Pan na to "spokojnie nic się nie stało, pójdzie w straty sklepu" a pózniej spojrzał na mnie i mówi "aaa to w ogóle na szczęście" :-)zależy od tego czy taki większy posiadasz :-)Tiramisu - śliczny ten kocyk z konikiem, nooo ale mam już dwa kocyki i trzeci chyba byłby przesadą ;-)
chociaż... hi hi hi