Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???Ja póki co noszę swoje biustonosze sprzed ciąży tylko jak Ty troszkę się w obwodzie powiększyłamcholera! dziewczyny powiedzcie mam kupować teraz na szybko jakiś biustonosz? Powiększyłam swe rozmiary w obwodzie z 80-85 cm i moje "do karmienia" 2 staniki cisną jak diabli-łeeeeee a micha kurna ani drgnie C i już- no ale pisza "mądre głowy" w poradnikach, żeby nie kupować przed porodem, bo miseczka moze po porodzie się zwiększyć i kurna bądź tu mądra babo. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???
. A do karmienia mam jeden z mega wielką miseczką bo myślałam,że mi się biust powiększy.I ten jeden mam a jak będzie trzeba poproszę mamę to mi kupi jakiś zwyklak, a później sama sobie coś kupię ładniejszego.Bo teraz weź tu traf z miseczką-wrrrr
(sorki ale pamietam sytuacje jak do apteki weszła dziewczyna ładniutka z buzi , mama karmiąca cyce miała tak ogromne jak ja nie przymierzając teraz brzuch- nie mogłam powstrzymać się od śmiechu-jak nigdy-szok- szczuplutka rozm 36 a piersi miała naprawdę H)- po opanowaniu śmiechu, stwierdziłam że jej współczuję)