reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Nocanka trzymam kciuki , napewno wszystko będzie dobrzy , maluszek jeszcze podskoczy , przeciez możesz donosić nawet do 42 tygodnia a podkoniec dzieciaczki przybierają na wadze najwięcej.

reklama
Nocanka trzymam kciuki i czekam jak wszystkie tutaj na dobre wieści Powodzenia

Dziewczynki Kochane!

Już po wizycie, niestety jutro idę do szpitala :baffled: Jutro zaczynam 35 tyd a moja Dzidzia waży niecałe 2 kg :baffled::baffled: Generalnie Gince nie podoba się a) moje ciśnienie - twierdzi że za wysokie ale nawet nie wiem ile wyszło. b) nie podoba się to że dzidzia mała c) ułożenie pośladkowe itp itd........Więc właśnie ogarniam chatę i pakuję się, podobno idę na tydzień, zobaczymy.......

Kochana nocanko. W sumie moglaby napisac to samo z tym ze ja jeszcze nie ide do szpitala i nie wiem ile dzidzia wazy no i cisnienie ok. Wczoraj bylam u lekarza w szpitalu i znowu ta sama historia - zmierzyli mi brzuch metrowka i powiedzieli ze jest za maly jak na 36 tyz o jakies 5-6 tyg :( skierowali znowu na USG i podejrzewaja ze dzidzia za alo urosla. Tez byla ostatnio ulozona posladkowo i ja nie czuje zeby sie przewrocila. Dobrze ze idziesz o szpitala bo tam beziesz przynajmniej pod stala obserwacja i beda ogli CI pomoc. NIe martw sie bezie dobrze. Ja am nadzieje ze u nas USG wykarze ze wszystko ok. Tylko ten nie potrebny dodatkowy stres :(

Jak ja was dobrze rozumiem, tez czekam do poniedziałkowego usg zeby sie dowiedziec co jest grane. Cały czas był ok, a nagle cos mu nie pasuje.

Nocanko, ja także trzymam kciuki, żeby było wszystko OK. Wyczytałam w tej centylowej siatce, że w 33 tygodniu ten najniższy centyl to właśnie niecałe 2kg. Ale fakt, lepiej dmuchać na zimne :happy2:

Jeśli chodzi o gardło, to mnie często łapały bóle gardła i anginy. Najszybszym sposobem było płukanie co 2-3 godziny roztworem ciepłej wody z solą :happy2:

Nocanko trzymaj sie dzielnie,dzidzia pewnie bedzie drobna,moja Viki w prawie 41 tyg. miala tylko 2,kg 95. a urodzila sie sliczna i zdrowa,a zobacz na zdjeciach jaki teraz z niej pulpecik...

Nocanka, Kluseczka- trzymam kciuki ze wszytsko bedzie OK, macie pewnie filigranowe malenstwa, ktore nie maja zamiaru tyc by pozniej problem byl z przeciskaniem sie na zewnatrz :-)

reklama
Nocanko trzymaj sie cieplutko bedzie dobrze.
KluseczkaS na pewno bedzie w porzadku :-) musi być!!!!
gumisia81 ja urodziłam równe 7 dni po zdjęciu krążka...;-)

Do góry