reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Witajcie
i po wizycie, tym razem się zaskoczyłam bo po moich objawach postanowili mnie przebadać i się okazało że mam rozwarcie powiedziała ze w każdej chwili mogę zacząć rodzić
Tak się zastanawiam ile max można wytrzymać z takim rozwarciem
A i w sobote mam jechać do szpiala na obserwacje chcą zobaczyć pewnie czy rozwarcie idzie dalej

reklama
A jak duże masz to rozwarcie, bo ja mam na ponad 1 cm, ale mi powiedzieli, że niektóre kobiety miały ponad 2 i potrafiły przenosić...

tez cos koło tego, powiedziała tyle ze smiało palec moze wsadzic
tylko nie pokoi ją jeszcze to że mam skurcze i bóle do tego
mi powiedziała ze w każdej chwili mogę urodzić

No ja miałam takie rozwarcie ze skurczami już w 32 tygodniu, ale wtedy dali mi fenoterol. Tobie coś dała na te skurcze?
W sumie nie masz co się bardzo denerwować, masz skończony 36 tydzień, to nie byłby taki wcześniaczek... Będzie dobrze!

ehhh... kobitki u was cos juz sie dzieje mam nadzieje ze jak pojde w poniedzialek do gina to tez cos juz mi powie :p i bede miala sie czym pochwialic. Na dzien dzisiejszy wiem tyle ze napieprza mnie krzyz nie milosiernie gorzej niz w okres juz 4 dzien i mam po kilka skurczy dziennie i brzuchol mi sie opuscil dzis mam zauwazyla i znajoma i jak tak patrze na fotki to faktycznie jakby troche nizej... czy to moze juz niedlugo??? :p chce i chce :p sama nie wiem heheheh

Nanya to trzymam kciuki zeby jak najszybciej po odstawieniu leku malutka sie z Wami spotkala :tak::-)

dilajla
no ladnie :-D to juz niebawem pewnie bedziesz sie z dzidzia sciskac :tak::-)

Im wiecej Was o tym wszytskim mowi to i ja sie czesciej nakrecam ;-) Z tym, ze mnie nic a nic nie boli :-) Choc mam przeczucie ze moze "ten dzien" nastapic w ciagu tego tygodnia ;-):-)

minutka ja tez tak mam ze i chce i jeszcze nie :-D chyba to lek przed nieznanym heeheh

He he Pixelko i na ciebie przyjdzie czas :-D
Wy się zastanawiacie kiedy urodzicie, a ja jak to możliwe że mój syn sobie obsikuje plecy :-D Ech do dzieci powinni dawać instrukcję obsługi :-D

reklama
He he Pixelko i na ciebie przyjdzie czas :-D
Wy się zastanawiacie kiedy urodzicie, a ja jak to możliwe że mój syn sobie obsikuje plecy :-D Ech do dzieci powinni dawać instrukcję obsługi :-D

no to ładnie :-D:-D, a Was też obsikał? bo słyszałam, że u chłopców to się często zdarza?

A ja miałam wczoraj pierwsze ktg, które według doktora wyszło bardzo ładnie. Pobrali mi jeszcze wymaz na GBS, wynik w poniedziałek. A moje przeczucia mówią mi, że mój synek urodzi się w terminie, a już na pewno w czerwcu :-). Zobaczymy czy się sprawdzą...

Trzymam kciuki za wszystkie zestresowane mamuśki. Tu też mam przeczucie, że będzie ok :happy2:.

Do góry