reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Melduje się po komunii. Chyba przesadziłam z tą" imprezą". Dziś mój S musiał mnie prowadzić do łazienki,bo czułam, że mi się wszystko rozchodzi i chyba się połamię. Poza tym na majtkach zauważyłam,ze dziwną wydzielinę-tak jakby podbarwiona krwią była- taka jak pod koniec okresu. Strasznie się martwię. Troszkę boli mnie brzuch-ale to chyba nie są skurcze-ból jest podobny do miesiączkowego,ale słabszy. Mój S za chwilę idzie do pracy a ja się stresuje,bo nie wiem co mi jest

Melduje się po komunii. Chyba przesadziłam z tą" imprezą". Dziś mój S musiał mnie prowadzić do łazienki,bo czułam, że mi się wszystko rozchodzi i chyba się połamię. Poza tym na majtkach zauważyłam,ze dziwną wydzielinę-tak jakby podbarwiona krwią była- taka jak pod koniec okresu. Strasznie się martwię. Troszkę boli mnie brzuch-ale to chyba nie są skurcze-ból jest podobny do miesiączkowego,ale słabszy. Mój S za chwilę idzie do pracy a ja się stresuje,bo nie wiem co mi jest

Lenko, może to być ale nie musi odejście czopu... nie denerwuj się to najważniejsze spróbuj się zrelaksować a jak bardzo boli to weź sobie walnij 2 nospy. powinno ci ustąpić... ewentualnie jeszcze kąpiel... jak po tym nie przejdzie to... wiesz zresztą... ale liczę że to fałszywy alarm...

Lenka-trzymaj sie kochana, połóż się i odpocznij-będzie dobrze:tak:

Ja też dziś dostałam takich bóli,że ledwo dotarłam do domu, o 18 miałam awaryjną wizyte u gina, ale tylko badanie wewnetrzne, na szczęście jeszcze nic sie nie dzieje, poprawił krążek, ale ponoć dobrze trzyma i co najważniejsze pobrał mi wymaz:tak:-pierwszy wynik w czwartek, a w środe mam się stawić na usg-trzymajcie kciuki:-)

Lenka-trzymaj sie kochana, połóż się i odpocznij-będzie dobrze:tak:

Ja też dziś dostałam takich bóli,że ledwo dotarłam do domu, o 18 miałam awaryjną wizyte u gina, ale tylko badanie wewnetrzne, na szczęście jeszcze nic sie nie dzieje, poprawił krążek, ale ponoć dobrze trzyma i co najważniejsze pobrał mi wymaz:tak:-pierwszy wynik w czwartek, a w środe mam się stawić na usg-trzymajcie kciuki:-)

Trzymamy twardo :-D

No i po wizycie, dostałam glukometr, wykład o diecie i zrobili mi ekstra USG. Cukier mam przekroczony tylko odrobinkę, mam nadzieję że dietka da rezultat.
Misia ma już 3 kg, jest 8 % większa od przeciętnej, ale jej waga jest w normie - to mnie ucieszyło.
No i mogę jeść LODY!!! - ale tylko słodzone słodzikiem, jest tu taka jedna marka, muszę poszukać w sklepach.
Jutro mam jeszcze wizytę z jakimś profesurem:szok:, na tematy okołoporodowe, a także swędzenia skóry i wysypki, jaka mi wyskoczyła. To chyba tyle.

LENKA och babolku przeforsowałaś się chyba , weż nospe i wskakuj do łóżeczka , wrazie czego dzwoń do ginka. Trzymam kciuki .

Mewunia zasługujesz na ogromniaste lody:-D:-D:-D wkońcu dzwigasz porządną kobiecine:tak::tak::tak:. ciesze się że z maleńką wszystko dobrze.

reklama
Dziewczynki- mam wlasnie apytanko odnosnie tych badan HBS, VDRL i wymaz w kierunku paciorkowcow...tutaj w Anglii nigdy o tym nie slyszalam, polozna tez nic nie wspominala, o co tak w ogole w nich chodzi.
Dominika- mowisz ze je robilas, i cos mi chodzi po glowie ze pisalas ze musialas bo przy zeszlym porodzie mialas, mozesz mi cos wiecej o tym napisac i myslisz ze moglabym sie o nie upomniec do poloznej?

Wiesz co nie chcę cię straszyć, ale zanim trafiłam do szpitala to też bolała mnie kość ogonowa i czułam jakby mi się miednica rozjeżdzała, tak że chodzenie sprawiało mi ból no i czułam takie kucie na dole :-D
Także pakujcie się powoli :-D:-D:-D

Monika ty nie strasz!!! mnie od jakiegos czasu wlasnie tak wszytsko boli!!!

Wy tutaj o mdlosciach...mam to samo, nawet klika posilkow zakonczylam niestety wymiotami, moze to jednak tylko nacisk na zoladek... bo od czasu do czasu mnie mdli plus mam bole brzucha jakby na rozwolnienie a tak naprawde mecza mnie zaparcia!ehhh o co w tym wszytkim chodzi

lenka87- Lenka ty lepiej odpoczywaj...i moze w iedzy czasie przedzwon do lekarza...

Do góry