reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Gosia, ja mam to samo... nie mów że wchodzimy do grona... wyścigówek???:szok::szok::szok::szok::szok: kobieto weź nie stresuj mnie!!!! ja tam jeszcze 3 tyg czekam... grzecznie :-)

reklama
Oj Andzia. Andzia, Ty to niedługo o zawał nas przyprawisz, a ja Ci mówię, nie drażnij ciężarnych, bo gryziemy :-D:-D

Dominika- mowisz ze je robilas, i cos mi chodzi po glowie ze pisalas ze musialas bo przy zeszlym porodzie mialas, mozesz mi cos wiecej o tym napisac i myslisz ze moglabym sie o nie upomniec do poloznej?

Poloznej mozesz sie upomniec, ale pewnie nie skieruje Cie na badania. Ja robilam prywatnie bo wiem i widzialam co moze stac sie dziecku jesli zostanie zarazone GBS. Wole byc spokojniejsza. Jesli chcesz wiecej info zapraszan na stronke MojaWyspa.co.uk: Forum - Ciaza a GBS+ (paciorkowce grupy B) jak bedziesz miala jeszcze wiecej pytan to wal smialo.

no ja już po wizycie:tak: okazało się że szyjka mi się skraca i że jest miekka:baffled: po za ty m wszystko w porządku...lekarz powiedział ze do 38 tyg powinnam wytrzymac bo nie ma rozwarcia

moni_ju z tymi szyjkami to już wiekrzość czerwcówek tak ma wkońcu jesteśmy tuż przed metą . najważniejsze ze z maluszkiem wszystko wporządku.

o nie, nie z wszystkimi jeszcze ja na ostatniej wizycie tydzień temu miałam co najmniej 33 mm czyli dość dużo :-)...pewnie do 42tc mi starczy...a tak sie bałam, że mi się skróci.....

Ja tez po wizycie i tak:szyjka długa, brak rozwarcia, gin powiedział ze do terminu to swobodnie wytrzymam. Tylko cos mu sie mała nie podobała bo niby jest mniejsza niz na te 36 tyg i w poniedziałek mam sie zjawic w szpitalu zeby zrobił mi lepsze usg. Troche sie stresuje bo wiem ze on jak cos podejrzewa to nic nie mowi dopoki sie nie upewni na 100% i teoria ze mała jest za mała jakos mnie nie przekonuje.

Trzymajcie sie dziewczyny :tak: i wypoczywajcie :tak::-)

Lenka co u Ciebie dzisiaj :confused::confused::confused::confused:

Meva, moni_ju super wiesci :tak:

ircia nic sie nie przejmuj napewno z corcia wszystko jest wporzadku. Pewnie bedzie drobniutka ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ireczko napewno wszystko jest wporzatku , może żeczywiście mała jest drobniutka i niepotrzebnie sie zamartwiasz , poniedziałek już niedługo i sama sie przekonasz . trzymam mocno kciuki.

Pixelko moja szyjka też sie jeszcze trzyma , wizytke mam 18 i mam nadzieje ze nic w tej kwestji sie niezmieni:tak::tak:

Do góry