reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Nocanka trzymaj sie dzielnie a wszystko napewno bedzie dobrze!!!!
I szybciutko daj nam znac co z wami.A my mocno zaciskamy kciuki:-)

hej kobietki :) ale dziś mam zły nastrój :(:( strasznie boli mnie gardło :(:( może któraś z Was wie co mogę wziąść aby przestało boleć...jestem w 34 tc i boje sie sama cokolwiek brać...Chciałam wziąść Holinex ale tam jest napisane że bez porady lekarza aby nie brać... Proszę o jakieś rady :)Pozdrawiam

hej kobietki :) ale dziś mam zły nastrój :(:( strasznie boli mnie gardło :(:( może któraś z Was wie co mogę wziąść aby przestało boleć...jestem w 34 tc i boje sie sama cokolwiek brać...Chciałam wziąść Holinex ale tam jest napisane że bez porady lekarza aby nie brać... Proszę o jakieś rady :)Pozdrawiam

ja brałam lekarz mi poleciał Orofar max i mi pomogło mozesz takze kupic sobie tabletki Homeogena9 sa bezpieczne i mozesz ssac co godzinke

Nocanka - trzymam za Was kciuki! :-)

...a na bolące gardło jem miód...sam żeby załagodzić ból, a leczniczo z ciepłą wodą... :nerd: pewnie mnie obśmiejecie, że to nie lekarstwo... do tego jem czosnek....i całe 9 miesięcy nie chorowałam...w ogóle...

Nocanka, trzymaj się dzielnie. Na pewno wszystko skończy się dobrze!

A co do gardła.. na pewno można psikać Tantum Verde, ssać Homeogene, ewentualnie psikać miejscowym antybiotykiem - Bioparoxem, ale on jest już na receptę. Miód łagodzi ból, płukanie gardła wodą z solą zwalcza infekcję. Powodzenia!

reklama
Do góry