reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zmartwienia

reklama
dziewczynki strasznie wypadają mi włosy, jak tak dalej pójdzie to do marca będę łysa.
poratujcie jakąś poradą plissssssssssssssssssssssss

mi też nieraz twardnieje i lekarz każe wtedy leżeć odpoczywać relaksować się i obijać no i nic nie robić

co do włosów to mi też chwilowo wyłaziło dużo ale przeszło, kłaki wylażą w wyniku znacznego obniżenia się poziomu estrogenówi to podobno normale ja miałam tak prez 1 miesiąc, teraz mi się wzmocniły i zrobiły bardziej lśniące

A ja juz mam dola...........dzwonil maz i mnie porzadnie wpienil,cos kreci ze wraca w styczniu,bo ma miec premie czy cos,gowno mnie obchodzi ta cala premia.............na swieta sama(z rodzinka ale sama bo bez swojej polowki)-zniose,ale sylwestra nie zniose sama jak palec przed telewizorem a on tam mi balowac bedzie-w zycciu sie nie zgodze.No powiedzialam ze po co w styczniu niech se wroci w marcu najlepiej..........ale jestem wkur.................

kurczę nie wiem co poradzić też bym się wkurzyła, nie wiem jaki jest twój facet i nie wiem co na niego działa np.
1) może jak go zlejesz tzn olejesz i przestaniesz mu mówić zę bardzo go chcesz tu i wogóle to może zacznie się zastanawiać czemu ci dobrze tak samej w kraju i natychmiast przyjedzie
2[/b]) możesz mu postawić ultimatum-na mojego zupełnie nie działa
3) możesz mu zrobić straszną awanturę
4) możesz go zaszantażować że przez te wieści gorzej ci i źle dzidzi
5) albo potulnie powiedzieć że go błagasz i nie wytrzymasz bez niego
6) albo jęczeć i miałczeć mu z rykiem przez telefon itd

nie wiem co go rusza?????????

agao dzieki za rady :laugh: zostaje mi jedynie punkt 1
A szantazu probowalam-jak nie wroci do swiat to w wigilie tel.wylaczam................i bedzie wylaczony do czasu jak przyjedzie,potem powiedzialam ze jak tak zrobi to brzucha nawte nie dotknie...............wiem ze mu ciezko i ze to robi dla nas,dla lepszego zycia........tylko ja nie chce juz siedziec sama(dobrze ze mamy kompa bo bym uschla z nudow).w sumie powiedzial ze te 2 tyg.to az takiej roznicy nie robi jak wroci na swieta a jak na poczatku stycznia,modle sie bo moze ta premie dostanie w grudniu...................

reklama
Do góry