pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dobra nie dyskutuje ja wiem swoje a ty swoje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czy to nie przesada?
Mój pies wie co to małe dziecko i inaczej sie wtedy zachowuje a nikt go tego nie uczył...
. Pies doskonale rozumie roznice miedzy dzieckiem i doroslym (nasza wyroznia jeszcze trzecia kategorie: nastolatek i tez inaczej podchodzi do mlodocianych ;-) ) tak jak czlowiek widzi roznice miedzy szczeniakiem a doroslym psem. Ale czy takiemu kilkudniowemu dziecku przeszkadza obecnosc psa w jednym pomieszczeniu? Mnie sie wydaje to absurdem ale mialam o to juz ostra, kilkudniowa awanture (jak mama do mnie przyjechala z wizyta), do tego stopnia, ze mam watpliwosci, czy chcialabym pomocy mamy po rozwiazaniu
Jezeli ta pomoc mialaby polegac na codziennych klotniach o psa to ja bym chyba u czubkow wyladowala
Nia sama czuc psem w zasadzie tylko po kapieli (tj. plywaniu w rzece czy jeziorze) - tzw. zapach mokrego psa
Zna go kazdy, kto czul choc raz
Ale schnie blyskawicznie (kwadransik), wiec duzo sie nie nawachamy 
tak.To znaczy czysto wychodzimy z domu ale nie koniecznie czyści wracamy bo bawimy się po drodze w zbieranie kamyków ,lepienie babki ,rzucanie patyka psom.A po powrocie mycie rączek i buzi jak trzeba to i innych części ciała ,a nawet przebieranko.Nigdy nie sterylność