little_nina
Fanka BB :)
Zazdroszcze, mój Misiek od jakiegoś tygodnia zrobił się OKROPNY! No ale wymiana zębów mu się zaczyna i masakruje wszystko co wpadnie w pysk, nawet szafkę mi obgryza. Ani chwili spokoju normalnielittle nina - od lizakow nic mu nie bedzie, co najwyzej wykonal maly krok w kierunku prochnicyNina jak do tej pory kradla jedzenie w tempie 1raz na rok: za pierwszym razem byl to orzech wloski a za drugim jej wlasna kolacja (ktora miala dostac PO spacerze a nie przed). Jest szczwana sztuka i moglaby czesciej ale w tej kwestii trzymam w domu dryl
Za to z wersalka sie poddalismy i juz jej nie zganiamy. A nawet ma na niej wlasna poduszeczke pod glowe :-)
Katasza - oddajecie psa na stale czy tylko na poczatek? Moja tesciowa podtucza nam psa... kocia karma. Pol nieszczescia ale i tak mi sie to nie podoba ;-)

Chociaż z drugiej strony trochę go rozumiem, bo często w związku z remontem zostaje sam na cały dzień, nie chcę go brać do nowego mieszkania na razie bo pyłu pełno i masa różnych ciekawych rzeczy na podłodze.
Mi spanie psa na łóżku nie przeszkadzałoby, gdyby nie to że boję się o jego bezpieczeństwo. Dzisiaj się wcisnął między mnie a TŻ, a ja w nocy obolała cała i wstaję często i się przewracam, więc go przygniotłam niechcący
A Misiek, zamiast od strony TŻ, albo z boku jakoś, to się najchętniej między nas pakuje 
Ostatnia edycja:
Nina jak do tej pory kradla jedzenie w tempie 1raz na rok: za pierwszym razem byl to orzech wloski a za drugim jej wlasna kolacja (ktora miala dostac PO spacerze a nie przed). Jest szczwana sztuka i moglaby czesciej ale w tej kwestii trzymam w domu dryl
Jak "zabkuje" to mu moze znoscie cos do domu - patyki, kosci (surowe! lub wedzone ze sklepu kosci/skora typu lapy, uszy), zeby sie wyszalal ale zdrowo. Moze to ograniczy Wasze straty ;-)
- dla naszego komfortu, bo jej by sie nic nie stalo, predzej by nas "skopala" z lozka
- w psiej szkole podporzadkowala sobie wszystkie psy a potem probowala tego z nami
)
Trzeba sie solidnie uszarpac zeby takiego gagatka wychowac a i efektow nie ma co sie spodziewac jak u labradora czy owczarka