Czesc dziewczyny!
Pewnie zauwazylyscie, ze troche zniknelam. Powodem oczywiscie jest pojscie do pracy. Oprocz tego koncze pisac prace mgr (wlasciwie juz wczoraj skonczylam) i zaczynam uczyc sie do egzaminu. Oprocz tego mam szkolenia w pracy i co jakis czas egzaminy, wiec tez do tego sie ucze. Oprocz tego - zalatwiam kredyt i pod koniec czerwca sie przeprowadzamy. Oprocz tego - musze kupic spacerowke dla Aluni i meble do nowego mieszkania. Opocz tego zalatwialam dla Ali zlobek i sie udalo! Dostalysmy miejsce od 1 czerwca (dzis sie wlasnie dowiedzialam). Oprocz tego dom, sprzatanie, gotowanie (po nocach) itd. Oprocz tego... ;-)
Krotko mowiac nie mam kiedy spac, a co dopiero mowic o bb. Bardzo mi Was brakuje. Czasem szybciutko zagladam w galerie lub inne watki w dziale zamknietym, ale nie mam czasu lub sily, by odpisac. :-(
Trzymajcie sie cieplo! Mam nadzieje, ze od czasu do czasu jednak zajrze, a jak sie skonczy szkolenie w pracy i bede po obronie i przeprowadzce, to dam rade jakos tak sie zorganizowac, by wyluskac czas na bb!