reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
biedronka - to chyba zart ::) ::)

a ja chciałąbym powiedzieć, zę mogę w tym tygodniu bardzi rzadko się pojawiać. MIrek jest chory - ma anginę :( :(i lekarka mówiła mi,że może jeszcze dostać trzydniówkę. :( :(
NA razie jestem na etapie zbijania gorączki powyżej 38 stopni. Jak znajde chwilkę to zerknę do was. Bo maruda z niego jest straszny.

No to troche nas znika z forum :( Oby majowki nie umarly :(
Mi jeszcze zostalo 6 wejsciowek i 3 egzaminy. Musze sie wyrobic do 5 pazdziernika - chyba wyjde z siebie...

Widzę, że dużo z nas rzadko już odwiedza forum. Przykre to.... :( :( :( :( Ale nie możemy do tego dopuścić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
głuszku bardzo, ale to bardzo za tobą i MArysią tęsknimy, zresztą jak za każdą z nas, której nie ma przez dłuższy czas....
biedronka jeśli sobie żarty stroisz to bardzo nieładnie :mad:
gosiek biedny ten wasz Miruś. Niech szybciutko zdrowieje i wracajcie szybko do nas...
a+t+? trzymaj się kobitko. Ja też nie wiem jak zdołam napisać tą pracę.... :( :( :( a potem jeszcze nauka do obrony brrrrrrrrrrr......

reklama
Do góry