reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

A w ogole to kurna za Wami tesknie i juz sie tak wkurzam, bo nie wiem co tam u Was slychac - juz ze 2 tyg temu przestalam Was w ogole nawet czytywac :-( Wskakuje tylko w ten watek (no i pochwalic sie wczoraj i dzis corcia wyjatkowo) i koniec :-(
rzygam juz ta nauka!!!:baffled: :sick: :baffled: :confused: :dry: :sick:

reklama
o kurcze, ja tez juz niedlugo , no moze nie az tak niedlugo bo az w lutym, zaczynam studia i faktycznie boje sie co to bedzie!!!a wiec podziwiam dziewczyny ze teraz gdy dzieciaczki taaakie male sa a wy sobie dajecie rade, ja nie wiem, chyba bym padla, a moze nie?mowi sie ze jakcos musisz zrobic i chcesz to znajdujesz na to sile chocby nie wiem jak!
A jak na razie, zaczelam sie przygotowywac na studia...czytajac ksiazki w jez ang:):):):):) w sumie dobrze tak bo szybko mozna zalapac slowka:)

ja tez ucze sie wlasnie z angielskiej ksiazki i sie ciesze - nalapie (juz nalapalam) mnostwo slowek matematyczno-finansowych :-)

Trini, obrona to pikuś, jak pisałaś pracę samodzielnie :-)

Powodzenia życzę wszystkim amatorom wiedzy!!!

hej kobietki zglaszam,ze jestem juz w domku i od poniedzialku melduje sie na forum,najpierw musze co nieco poczytac,nadrobic chociaz czesc.TESKNILAM BADZO,czasami na moment zagladalam,ale przy Natce dluzej niz 15min nie mogla byc.buziaki moje mile:)

A ja zgłaszam ze bede rzadziej ze względu na bardzo trudną sytuacje w domu i na komp musze jechac az lub tylko 10km do mojej babci czyli do pra babci planuje u niej dłuzsze pobyty ale w razie jak bym znikła to to jest główny powód.

Hej kobiteki zglaszam,ze juz jestem w domku,ale sie stesknilam za BB,takie tu zmiany,moglam czasmi byc na pare sekund,ale poznajac ta nowa szate,jakos nie mogla nic znalesc,ale juz od poniedzialku sie melduje
buzkia papa

reklama
Do góry