reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
kurcze probuje wstawic sobie fotke pod logo i nie wchodzi,hmmm i dlaczego?????jakij wielkosci macie fotki bo ja zmiejszylam i maja juz mniej niz 250mb

a+t i trini - rozumiem was - ja to miałam z Anią - pochlastać się można było. Podziwiam was - bo wiem ile to koszyuje wysiłku. Teraz już by mi się tak nie chciało.

No to dzisiaj praca oddana :-) Normalnie jestem z siebie dumna :-) I właściwie to dzięki mojemu mężulkowi napisałam tę pracę, bo w chwilach załamania podtrzymywał na duchu i opiekował się dziećmi żebym mogła pisać.
abryz pisałam pracę sama, dlatego tyle mi to zajęło :-) i mam wrażenie niedosytu, bo gdybym miała więcej czasu na pewno napisałabym to lepiej, no ale cóż... Obrona jak obrona już jedną przeżyłam, ale te zagadnienia z całego okresu studiów są okropne... :-(

Trochę mnie nie było bo byłam chora, ale już stanełam na nogi a okropny katar się kończy.
Trini moje gratulacje !!!!!!!! najważniejsze ze już napisalaś, możesz naprawde być z siebie dumna :-)

Dziękuję dziewczyny :-) Teraz to naprawdę w piórka obrosnę ;-)
A tak na marginesie to gdzie julinex i wesolutka się podziały?????:-( Zniknęła teściówka i razem z nią wymarzony książę dla mojej Anusi :-(

reklama
Do góry