reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

Dostalam wiadomosc od CZARNEJ

Sms od KAKI

"Mala 3525 .Owinieta pempowina.Urodzila sie dzisiaj o 10,25
O maly wlos bylaby cesarka ale dalam rade "

KAKA GOROMNE GRATULACJE :tak:

Kurcze co sie dzieje z tymi dziciaczkami obwinietymi pepowina A ja sie jej tak strasznie boje :-:)-:)-(

reklama
No pieknie KAKA przyjmij moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doczekalas sie nareszcie:tak:;-)i Hania jaka tancerka- z pepowina walczyla...nudzilo jej sie juz....ja tez sie boje tej pepowiny ale na to wplywu nie mamy.i na fotki czekamy;-)

Karola gratulacje ogromniaste.
No to już szczęśliwa mamusia.

Gdybym nie odezwała się do 21.00 to znaczy, że pojechałam do szpitala.
U mnie zaczyna się coś dziać - opisałam na wizytkowym wątku.

KAROLKA MIRKU WIELGACHNE GRATULACJE DLA WAS I WASZEJ KSIĘZNICZKI!!!!!! NAWET NIEWIECIE JAK WAM ZAZDROSZCZE!!!!
Na watku zdjeciowym Hanna Barbara;-)

Dostalam wiadomosc od CZARNEJ

Sms od KAKI

"Mala 3525 .Owinieta pempowina.Urodzila sie dzisiaj o 10,25
O maly wlos bylaby cesarka ale dalam rade "

KAKA GOROMNE GRATULACJE :tak:

Kurcze co sie dzieje z tymi dziciaczkami obwinietymi pepowina A ja sie jej tak strasznie boje :-:)-:)-(
Niom, nareszcie. KAKA ogromne gratulacje dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za wszystkie trzymane za nas kciuki i za gratulacje PO.
Wrociłyśmy do domku właśnie...

ALE DUŻO DZIECIACZKÓW SIĘ URODZIŁO GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I WSZYŚCIUTKICH MALUSZKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry