dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dzieki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na szczescie moje podejrzenia sie nie sprawdzily uff ale co to za hormon??wiecie moze??kolejne Wieści od Dorotki:
Napisze jak dam rade pozniej na bb lub eska. Ale dzis jestem juz zmeczona. Za dużo wiadomosci na raz i jeszcze te wyniki krwi. Nie mam sił powaliło mnie to Oliwka rozrabia a ja popłakuje.
Napisałam do niej ze neich napisze co z ta krwia bo się martwimy więc mi odp:
Oliwka ma jakiegoś hormonu za dużo. Dzieci w jej wieku praktycznie wogóle go nie powinny mieć a ona ma go dużo!!! Jest to hormon odp za jej w srodku rozwój wiesz owłosienie okres itp Mają jutro zaś jej pobrac krew na to samo Czy wyniki się potwierdza Jesli tak to beda badali przyczyne A pozniej leczenie ale to sie dowiem pozniej