reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Witajcie!!!!
tak dawno mnie nie było że nie wiem jak nadrobię zaległości, i nie wiem od czego mam zacząć
AGAMIR- GRATULACJE!!!!!!! aż zazdroszczę , śliczny!!!!!!
DOROTKO- 3mam kciuki za Ciebie i Oliwkę i jeśli mogłabym coś pomóc- (jestem analitykiem medycznym lub jak kto woli diagnostą laboratoryjnym) daj znać

A u nas dni szybko mijają. Skończyłam kurs prawa jazdy i niestety jestem już po 2 egzaminowych porażkach , które (może to się wam wydawać śmieszne) chyba przeżywam bo śnią mi się po nocach.
Zreszttą już się zastanawiam po co mi prawko - okazało się, że mała ma chorobę lokomocyjną- wymiotuje już po 10!!!! minutach jazdy MASAKRA!!!!
a z innych rzeczy to : MAMY WRESZCIE WŁASNE MIESZKANKO!!! na kredyt :-( ale jest. Obecnie jestem na etapie urządzania pokoiku Alicji, a dokładniej wybieram karnisze i firanki.
Maluda się nam rozbiegała na całego, ale za to nie chce mówić :-( nic tylko ba , da , pa , ga :-( Umie wejść na wagę i się zważyć, obsługiwać wieżę i walić w klawiaturę ile sił. Za to mamy poważny problem z kolacją- po kąpieli krzesełko parzy, jest histeria, stójki i w ogóle strasznie to wygląda. Kaszka jest beee a ja nie wiem czym ją zastąpić bo młoda niezbyt garnie się do gryzienia.
pozdrawiam Was i mam nadzieje że teraz już bede mogła podczytywać Was częściej

Dorotka! Bądźcie dzielne!
Aż i się serce kraje.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy

Agamir GRATULACJE! Sliczny bobas!
I duży chłop. A tak się martwiłaś!
Poryczałam się jak bóbr!
Ja już też chcę mojego ktośka zobaczyć!
Tym bardziej, że zaczynam czuć pierwsze nieśmiałe puk-puk w brzuszku...
Zapomniałam jakie to przyjemne!

USTINJA witamy I zagladaj jak najczesciej do nas Dzieki za checi pomocy :-)
MALENO no to super ze zaczynasz czuc ktoska Zaniedlugo pewnie dowiesz sie kto w brzuszku gosci :-) Nie dziwie sie ze nie mozesz sie juz doczekac narodzin ktosia :-)

Dzieki dziewczyny za kciuki Pisalam do Czarnej eska Ale widze ze jeszcze do was nie dotarla :-)

Zostajemy niestety w szpitalu najprawdopodobniej do srody Bo na jutro beda jakies wyniki z krwi dzisiejszej A w srode laryngolog musi opisac lekarzom wynik badania sluchu Bo wedlug endokrynologow i tej babki co robila to badanie TO ZE SLUCHEM OLIWKI NIE DO KONCA JEST COS OK :-(
***** jak nie urok to sraczka Ale jakos zabardzo sie tym nie przejmuje Bo znam ja i wiem ze ona slysze :-)
No ale zostac do srody musze :-(

reklama
Do góry