Witajcie!!!!
tak dawno mnie nie było że nie wiem jak nadrobię zaległości, i nie wiem od czego mam zacząć
AGAMIR- GRATULACJE!!!!!!! aż zazdroszczę , śliczny!!!!!!
DOROTKO- 3mam kciuki za Ciebie i Oliwkę i jeśli mogłabym coś pomóc- (jestem analitykiem medycznym lub jak kto woli diagnostą laboratoryjnym) daj znać
A u nas dni szybko mijają. Skończyłam kurs prawa jazdy i niestety jestem już po 2 egzaminowych porażkach , które (może to się wam wydawać śmieszne) chyba przeżywam bo śnią mi się po nocach.
Zreszttą już się zastanawiam po co mi prawko - okazało się, że mała ma chorobę lokomocyjną- wymiotuje już po 10!!!! minutach jazdy MASAKRA!!!!
a z innych rzeczy to : MAMY WRESZCIE WŁASNE MIESZKANKO!!! na kredyt :-( ale jest. Obecnie jestem na etapie urządzania pokoiku Alicji, a dokładniej wybieram karnisze i firanki.
Maluda się nam rozbiegała na całego, ale za to nie chce mówić :-( nic tylko ba , da , pa , ga :-( Umie wejść na wagę i się zważyć, obsługiwać wieżę i walić w klawiaturę ile sił. Za to mamy poważny problem z kolacją- po kąpieli krzesełko parzy, jest histeria, stójki i w ogóle strasznie to wygląda. Kaszka jest beee a ja nie wiem czym ją zastąpić bo młoda niezbyt garnie się do gryzienia.
pozdrawiam Was i mam nadzieje że teraz już bede mogła podczytywać Was częściej