reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dobry pomysl z tym watkiem ja mam termin na srodek czerwca plus minus 2 tygodnie i moze byc zarowno 1 czerca jak i 1 lipca :-) Ciekawe kto pojdzie pierwszy, stawiam na Witaminke. Swoja droga nie wiem czy czytalyscie opisy porodow z innych dzialow-niektore to dramat, ale byl tez opis ze babka w godzine urodzila, maz wyszedl kupic cos do jedzenia wraca z zakupami a tu berbec juz na swiecie, i takich porodow zycze sobie i wam !!!! :-)
kachasek
matka-wariatka :)
izka czytałam tylko część tych na wesoło, dramatów nie chcę czytać, bo nie pojadę na porodówkę
w ogóle się zastanawiam, czy może nie wysłać tam kogoś za mnie
jakoś do dzisiaj aż tak do mnie to nie docierało, a teraz dopada mnie stresior

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
hmmm Sorga i gosia wg rozwarcia sa najbardziej prawdopodobne jako przodowniczki no i Monika bo jej sie skraca szyjka a z blizniakami witaminka tez moze hmmm no i jeszcze dziewczyny z gestoza czy cukrzyca moga miec wczesniej porody... ciezko stwierdzic i ja stawiam ze ktos nas zaskoczy....
Boję sie, że to ja moge być pierwza - generalnie termin mam na 9 czerwca, ale z ostatniego usg (było robione 3 tyg. temu) to już wyszło na 27 maja
A ja, naiwna jeszcze niedawno miałam nadzieję, że urodze nawet po terminie (w czerwcu czasie planuje przeprowadzkę do nowego domku :dull: )
Zobaczę co gin powie w przyszłym tygodniu...

Zobaczę co gin powie w przyszłym tygodniu...
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja to bym nawet chciała tak na pierwszy rzut, bo szybciej tuliłabym Niunię w ramionkch, bo bardzo sie już tego doczekać nie mogę :-).
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
No właśnie, a jak sobie pomyslę, że niektóre z nas będą tuliły juz dzidzie, a ja będę jeszcze przynajmniej od 2 do 4 tygodni w ciąży chodziła, to zazdroszczę Wam tego troszkę :-). No ale w końcu i ja się doczekam ;-).
reklama
Podziel się: