Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zasypia i śpi do ok. 8 rano...Jak mu dam mleczka w nocy to już rano nie, ale wiem, że w tym wieku dziecko nie powinno jeść w nocy
niestety czasem tak płacze że muszę mu dać, bo histerii dostaje a oszukać się wodą czy herbatką nie da....
, wcześniej budziła się z płaczem i okrzykiem do mamy (śpi osobno ale w tym samym pokoju) i wymuszała mleko w butelce lub herbatkę nieraz nawet co godzinę po czym przesikiwała 2 pampersy i spodnie od piżamy, po wielkich wojnach udało nam się oduczyc nocnego jedzenia i picia a mała dodatkowo się zcwaniła nie czeka aż ktoś łaskawie do niej wstanie tylko wychodzi z tapczanika i ładuje się na naszą kanape, waląc przy okazji mojego lubego po głowie (jako że śpi z brzegu) jak go dobudzić nie może żeby ją wpuścił

ale fakt faktem wczoraj w dzień spał tylko 0,5 godzinki-może to jest metoda???? bo ostatnio ze spaniem w dzień zaczynają się problemy.......Do kiedy właściwie dzieci powinny spać w dzień?????
, ok 12 w nocy się obudziłam i ją przełożyłam do łóżeczka, spała do rana,
, ja to w porównaniu do was to mam dobrze, klaudia zazwyczaj przesypia całe noce bez pobudek, czasem zdarzy się pobudeczka,