reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O naszych chłopach ;)

dzieki kobitki, ale wady to on ma jak każdy- jak pojdzie po zakupy i nie daj boże spotka znajomego nie ma go co najmniej przez godzine, jak rozmawia przez telefon to minium 30 minut ( 3 telefony i chlopa nie ma, a ja moge sobie spokojnie jakis film obejrzec w tym czasie) . A najbardziej nie znosze jak pali fajki, mogę wyczuc dym na 3 km. ;D

reklama
;D ;D ;D ;) ;) ;) Czyli jestem juz spokojniejsza!!! hahaha
Pozdrow go!!! A co do Danii to mialam tam znajomych z dziecinstwa i to fajni ludzie sa ci dunczycy!!!

mój z okazji mojkej studniówki dziś mi kupił duuuuuże czekoladki! a ja nie mam apetytu na słodkie dziś, co za ironia losu!

Tym razem pochwała i WIELKI PLUS dla mojego Piotrusia - za te lodziki, po które poleciał mimo, że pada, że juz od godziny siedział w pizamie no i w ogóle. Kochany jest :)

Oj to powaznie mu sie pochwala nalezy!! Niech sie dalej spisuje i dba o zonke!!! I pozdrow go rowniez ode mnie, bo on pozdrawial nas!!!

::)Elpis złoto nie chłop.
A moj Hans jak sie dowiedzial ze o nim na forum pisze to sie zaczerwieni i jakby jakis zazdrosny zrobil, ;D. W kazdym badz razie was pozdrawia.

Hihi - dziekujemy za pozdrowienia :)
Mój też co jakis czas zagląda mi przez ramię czy czegos złego o nim nie napisałam czasem :)))

Co do czytania, tego co pisze, przez mojego meza to moge byc spokojna! On ma niesamowite problemy z czytaniem po polsku! Mowic mowi ale czasem buduje wlasne slowka! A jak cos zlego o nim pisze to musial na to zasluzyc! Wiec sie nie przejmuje! Ale jak mu w ogole powiedzialam ze jest taki watek to was przywital i pozniej tylko pytal o czym my tu gadamy? Pytal tez czy bardzo na niego narzekam?

reklama
U mnie kreciku tak samo, chlop wcale nie czyta naszego forum.... ( chociaz wymowe ma ladna jak czyta na glos moja gazete, ale raczej nie rozumie jeszcze tego co czyta)

Do góry