reklama
monika1977
Fanka BB :)
Czyli w moim przypadku podawc -to dobrze robie,że podaje. Czasami trudno trafic za lekarzami bo co człowiek to opinia.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dziewczyny wyciągam temat bo mam pytanie ;-)
rozumiem że jak się wprowadziło nowe dania to zmieniła się konsystencja kupki
nie jest juz rzadka, posiada grudki, śmierdzi jak gnojowisko... ale czy to jest normalne że kupka jest zielona? 
w sumie specjalnie się tym nie martwie, bo podejrzewam że lelitka od nowa uczą się "pracować".. tylko kurde to moje dziecie jest skazowe i przy wprowadzeniu nowych produktów to trzeba tak uważniej na wszystko spojrzeć:-(
rozumiem że jak się wprowadziło nowe dania to zmieniła się konsystencja kupki

w sumie specjalnie się tym nie martwie, bo podejrzewam że lelitka od nowa uczą się "pracować".. tylko kurde to moje dziecie jest skazowe i przy wprowadzeniu nowych produktów to trzeba tak uważniej na wszystko spojrzeć:-(
U mnie Maja miała ciemne zielone kupy po bananie i jego wersjach. Ale ja się tym nieprzejmuję.
Po innych rzeczach wszytsko ok. Kupy były normalnego koloru - to znaczy odcienie brązu i pomarańczu.
dziś po Jagodach była ciemna - czarnawa. Jak dla mnie to wszytsko jest ok. :-)

dziś po Jagodach była ciemna - czarnawa. Jak dla mnie to wszytsko jest ok. :-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
no właśnie mi się wydaje że jak coś wprowadze pierwszy raz to wtedy mamy zieloną kupę ale po kilku dniach jest ok, właśnie taka brązowa.. tylko że wtedy jest czas na kolejną nowość, a co za tym idzie pojawia się również i zielona kupa 
dlatego właśnie teraz zauważyłam większą częstotliwość tych zielonych "kupeczek"

dlatego właśnie teraz zauważyłam większą częstotliwość tych zielonych "kupeczek"

bohaciefka
Fanka BB :)
Moja też tak robi, w ciągu dnia wypija jednorazowo ok 60-80ml mleka a w nocy 120-130ml, ogólnie to od początku woli małe porcje a częstoZofik wieczorem i w nocy potrafi na jednym wydechu wypić 150 ml a rano i w ciągu dnia tylko od 60 ml do 120 ml - chyba nocą nadrabia braki![]()

martusiiia
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, ja mam do was pytanie bo widzicie mój mały jakoś mało siusiu w nocy , prawie wgl nie jest mokry pampers, troszkę się martwię bo w dzień jest wszystko dobrze a w nocy prawie wgl nie siusiu czy może któraś z was też ma podobną sytuacje? Proszę pisać bo się naprawdę martwię
, pozdrawiam
reklama