reklama
Od dwóch dni za każdym razem jak idę do ubikacji przeżywam męki, jak tylko skończe sikać dopada mnie ostry ból z lewej strony (lewy bok) raz słabszy, raz mocniejszy, pare razy zdarzyło mi się, że nie mogłam wstać z kibla. Jak myślicie dziewczyny, co to?
Nie wiem czy to może mały się jakoś tak niefortunnie ułożył czy to jakaś infekcja?
Ja też tak mam, tylko, że czuję ból po prawej stronie. Też się zastanawiałam dlaczego jak kończę siusiać to boli?;/
Dziewczyny z tym kluciem w boku bo zrobieniu siusiu, to ja mialam tak jak dluuugo trzemalammocz i w ostatniej chwili lecialam do lazienki, a w tej chiwli powiedziala bym ze to sie cos rolzluznia po oproznieniu pecherza...ale ekspertem nie jestem
jej Efa bidulko!!!wspolczuje tych nocnych boli, mam nadzieje ze Ci przejda i to tylko jednorazowe bylo
jej Efa bidulko!!!wspolczuje tych nocnych boli, mam nadzieje ze Ci przejda i to tylko jednorazowe bylo
na skurcze łydek- energiczne dreptanie w miejscu a potem silnie wymasować bolące miejsce do tego ćwiczenia rozciągające i wzmacniające mięśnie
Wzmacniające- stan na palcach, z lekko rozstawionymi nogami, piety w gorze opuść piety, ale tak by nie dotknęły podłogi i znowu na palce, potem energicznie rozluźnij łydki, powtarzać, aż ból ustąpi
Rozciągające- usiądź na podłodze, ze zgiętym kolanem chwycić stopę i odciągaj ja od siebie, palce stop skierowane na zewnątrz, wytrzymać jak najdluzej, powtórz ćwiczenie na 2 nodze, potem rozluźnij
Wzmacniające- stan na palcach, z lekko rozstawionymi nogami, piety w gorze opuść piety, ale tak by nie dotknęły podłogi i znowu na palce, potem energicznie rozluźnij łydki, powtarzać, aż ból ustąpi
Rozciągające- usiądź na podłodze, ze zgiętym kolanem chwycić stopę i odciągaj ja od siebie, palce stop skierowane na zewnątrz, wytrzymać jak najdluzej, powtórz ćwiczenie na 2 nodze, potem rozluźnij
agrafa
Fanka BB :)
A mi jak na razie (tfu tfu tfu i odpukać w niemalowane) skurcze się nie przydażyły i zapalenie pęcherza też nie (a przed ciążą było często), ale za to mam bóle podbrzusza jak na okres czasami, więc dalej jedziemy na luteinie.
W ciągu dnia staram się leżeć z nogami wyżej niż głowa, i śpię z poduchą między udami, jak na razie nic mnie nie złapało, więc może pomaga?
W ciągu dnia staram się leżeć z nogami wyżej niż głowa, i śpię z poduchą między udami, jak na razie nic mnie nie złapało, więc może pomaga?
ewelina09065
czas oczekiwania...
dziewczyny mnie dzis w nocy napina sie brzuszek..i zasami czuje jak dziecko sie wypnie to az boli mnie brzuch..wy tez tak macie??
dorisday2512
No i jak noc minęła?
Mam nadzieje ,ze Wam tym razem spokojnie, bez skurczów łydek i innych dolegliwosci.
Efa - a moze ten zolądek boli Cię , bo lekarstwa bierzesz (jak doczytalam w nocy- czyli chyba na pusty juz zolądek). mam nadzieje jednak ,ze dzis bylo juz wszystko dobrze :-)
Mnie wczoraj wieczorem zaczelo bolec podbrzusze - ból byl ciągly (czyli nie skurcze), ale promieniowal na krzyża. Chyba ,malenstwo uciskalo mi pecherz bo co chwile wstawalam z kilkoma kroplami ... :-( Nie wyspalam się.
Mam nadzieje ,ze Wam tym razem spokojnie, bez skurczów łydek i innych dolegliwosci.
Efa - a moze ten zolądek boli Cię , bo lekarstwa bierzesz (jak doczytalam w nocy- czyli chyba na pusty juz zolądek). mam nadzieje jednak ,ze dzis bylo juz wszystko dobrze :-)
Mnie wczoraj wieczorem zaczelo bolec podbrzusze - ból byl ciągly (czyli nie skurcze), ale promieniowal na krzyża. Chyba ,malenstwo uciskalo mi pecherz bo co chwile wstawalam z kilkoma kroplami ... :-( Nie wyspalam się.
dziewczyny mnie dzis w nocy napina sie brzuszek..i zasami czuje jak dziecko sie wypnie to az boli mnie brzuch..wy tez tak macie??
Ja tak mam od kilku dni. Może nie boli ale czuję napięcie i czuję wypięte dziecko, chociaż nie potrafię powiedzieć co wypina, czy plecki czy główkę czy dupkę
reklama
nice-girl
Mi też się czasem tak synuś wypina. Czasem to się schylić nie mogę bo czuję jakbym jakąś sztywną cegłę miała w brzuchu. Często się tak rozciąga, że nie czuję kopnięcia tylko takie pchanie i naciąganie macicy, że aż szczypie.
Co do skurczów łydek to też miałam w nocy + uciążliwe mrowienie w dzień. Ale zaczęłam brać magnes i mi przeszło. Bo w moim zestawie witaminek niestety magnesu nie było.
Co do skurczów łydek to też miałam w nocy + uciążliwe mrowienie w dzień. Ale zaczęłam brać magnes i mi przeszło. Bo w moim zestawie witaminek niestety magnesu nie było.
Podziel się: