reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

hej dziewuszki wlasnie wrocilam z miasta i kupilam tescik jestescie kochane ze 3macie za mnie kciuki :tak: kupilam test plytkowy "bobo-test" tylko ze tam pisze ze jest tylko do diagnostyki in vitro wiec nie kumam o co lata hmmm kiedy to przeczytalam to wrocilam sie do apteki i powiedzialam jaka jest sprawa to farmaceutka powiedziala ze to jest normalny test. no wiec tescik zrobie jutro rano bo to bedzie chyba najpewniej ale pisze na nim ze juz wykrywa 6 dniowa ciaze wiec boje sie ze skusze sie jeszcze dzis wieczorkiem ;-) 3majcie jeszcze mocno kciuki pozdrowionka jak zrobie tescik to od razu napisze czy sa 2 krechy ;-) (oby byly)

reklama
dzieki Wikuś ;-) test jednak zrobie rano dla lepszej pewnosci tak gdzies kolo 6 bo moj chlopak tak do pracy wstaje takze mnie obudzi hehe i od razu wlaczam kompa i pisze do was pozdrowionka i caluski

hej przepraszam ze pozno pisze bo mialam rano napiac po zrobieniu testu co i jak. ale padal deszcz rano i troszke grzmialo wiec nie mialam neta. no niestety na tesciku tylko jedna krecha:sick: niewiem moze to znak ze dzidzia czeka na odpowiedni moment hmmm ;-) pozdrowionka

Blondyneczko to w takim razie sie nie poddawaj, wylecz co masz wyleczyc i po seksiku troszke cierpliwosci a nie odrazu pod prysznic!!! Dalej trzymamy kciuki!!!

jestescie kochane ze podtrzymujecie ,mnie na duchu bede pisac o postepach skoncze z lekami i biore sie do roboty ;-) 25 mam wizyte u lekarza to porozmawiam z nim powaznie . oczywiscie umowilam sie do innego lekarza do ktorego chodzilam wczesniej :tak: pozdrowionka i caluski dla was i waszych dzieciatek

Witam to znowu ja:-) mam pytanko bo wczoraj wieczorkiem przed spaniem tak w momencie dotknelam sie lewego sutka i poczulam ze mnie boli niewiem czy to cos powaznego czy moze wyskoczy mi jakis czyrak bo kapcialam sie przez 3 dni nad woda mysle tez ze to moze przed okresem tylko ze przed miesiaczka bolaly mnie piersi a nie jeden sutek a w dodatku to przez ostatnie kilka mies wogole przed mies mnie nie bolaly niewiem co mam myslec okres spoznia mi sie juz 14 dni chociaz i tak z reguly mam nieregularny, brzuch czasem boli mnie jak przed okresem czuje ze jajniki mnie kluja i to chyba bardziej lewy pisze chyba bo niezwrocilam tak zabardzo uwagi w zeszla niedziele bylam z chlopakiem na rybkach siedzialam na sloneczku godz i zrobilo mi sie slabo, zbladlam jak sciana troche zwymiotowalam omalo nie zeslablam moze to przez slonce czasem mysle ze jednak jednak w ciazy ale non stop mam przed oczami test z 1 krecha:sorry: wiec juz sama niewiem co wy o tym myslicie :confused:

Blondyneczko różne są objawy ciąży, mnie też bolały sutki a wręcz całe piersi. Kochana nie katuj się myśleniem i gdybaniem pędz po test do apteki i bądz pewna. trzymam kciuki żeby się udało :tak::-)

reklama
Blondyneczko to co piszesz to wyglada mi na ciaze albo jestes chora! Nie jestem lekarzem i tak jak Megii mowie -LEC PO DRUGI TEST!!!!!!!!!!!
Kochana oby to bylo to o czym tak marzysz!!!

Do góry