reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
ja niestety byłam zmuszona dziś oglądać bez dźwięku...ale Karollo super pomocnik....z telefonem robi to samo co Lilka. dziś np moja Córunia wysłała kilka pustych esemesów do mojego szwagra. Bodzinko świetne filmiki nakręciłaś...mi jakoś ostatnio barkuje zapału na takie rzeczy...
Madzia tańczy super.

Madzia pięknie tańczy, a ta jej kamienna twarz :-D
Lolek - bomba ;-).Chciał sobie farbę chłopak schować, a okropni rodzice mu nie pozwolili :-D

reklama
ale z karolka maly lobuziak ale jest slodki:tak:mam podobne fotele jak ty bodzinko i moj maly kaskader tez lubi na nie wlazic i sie bujac:tak:

Do góry