Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiki też nie da sobie zdjęcia zrobić, bo jak zobaczy aparat to wręcz galopuje do niegoPozuje, pozuje :-) :-) :-)
Julcia jak zobaczy aparat to zaraz po niego leci, wiec na zdjecu jest wyciagnieta łapka, albo ciekawska mordka. No chyba ze ja stoję dalekoalbo ona nie widzi co sie swięci.

Ja kiedys slyszlam ze dobrze jest puscic dziecku wode jak siedzi na nocniczku i dlatego byc moze Oli jak slyszy wode to sika. Mała zwije z nocnika, podchodzi do kabiny prysznicowej i chyba szum lecącej wody sprawia, że zaczyna sikać na podłogę![]()

Zadroszczę Wam troszkę tych nocniczków, my jednak poczekamy z tym aż zrobi się naprawdę ciepło...
Ale do tego czasu chyba zbankrutuję przez Pampki. Dopóki ja byłam z małą w domu to zużywałam 5-6 na dzień. A teraz babcia szaleje i zmienia pieluszkę co 2 godziny, więc zużycie mamy teraz średnio 8-9 pieluch na dzień![]()

Pozuje, pozuje :-) :-) :-)
Julcia jak zobaczy aparat to zaraz po niego leci, wiec na zdjecu jest wyciagnieta łapka, albo ciekawska mordka. No chyba ze ja stoję dalekoalbo ona nie widzi co sie swięci.
A Oli coś gorzej z tym nocnikowaniem. Coraz częściej nocnik przynosi jak już nasika do pieluchy
Miśka, u nas też tak sie zdarza, zwłaszcza przed kąpielą. Mała zwije z nocnika, podchodzi do kabiny prysznicowej i chyba szum lecącej wody sprawia, że zaczyna sikać na podłogę![]()

teraz nie weźmie go rozebranego

, żeby stał sie zazdrosny i zobaczył, ze to nie gryzie..poskutkowało...już sie nie boi!!! To już coś!!!Okrutny sposób Patri! I że na Ciebie zadziałało, to cud, bo zazwyczaj działa zupełnie odwrotnie, dziecko moczy się z nerwów.
Moja Paulina się moczyła z powodu choroby układu moczowego, więc jakbym wpadła na pomysł bicia jej za to, tp by była pokrzywdzona podwójnie. Choć naprawdę miałam dosyć już czasem tego wiecznego przebierania![]()