reklama

Od kiedy na nocnik?

Jutro Milenka będzie miała wybudowany podest żeby mogła jednak samodzielnie wchodzić na ten kibelek :tak: W przedszkolu rzeczywiście mają mniejsze kibelki ale chciałabym żeby poszła tam już przyzwyczajona do siusiania do muszli.

reklama
No i nastąpiło ostateczne pożegnanie z nocnikiem i nocnymi pieluchami :tak::-)
Tyle że w łazience non stop musi się palić małe światełko, Milenka chyba częściej chodzi na kibelek niż potrzebuje. Dzięki temu że ma podeścik wchodzi i schodzi sobie sama, uczy się teraz podcierać chusteczkami.... Z ubieraniem się po załatwieniu na razie kiepsko, ale tego na szczęście w przedszkolu nie wymagają :sorry2:

No i nastąpiło ostateczne pożegnanie z nocnikiem i nocnymi pieluchami :tak::-)
Tyle że w łazience non stop musi się palić małe światełko, Milenka chyba częściej chodzi na kibelek niż potrzebuje. Dzięki temu że ma podeścik wchodzi i schodzi sobie sama, uczy się teraz podcierać chusteczkami.... Z ubieraniem się po załatwieniu na razie kiepsko, ale tego na szczęście w przedszkolu nie wymagają :sorry2:
Wow:-)... super:tak::tak: Joasiek ależ to u Was szybko i gładko poszło - zazdroszczę:sorry2:

Gratuluję,choć przyznam,że żadko wchodzę na ten wątek,bo mam doł w tym temacie.:confused:
NIE UMIEM przekonac mojego Bąbla do informowania o sikaniu lub kupce,wszystko w majty,na podłogę,na zabawki,na kanapę...:angry:
Dobra spadam stąd.:baffled:

Brawa dla Filipka no i dla Milenki:tak::tak::-)

Rozalka nie łam sie, i na Kube przyjdzie pora:tak::tak:

A mój Hubisław tez z kibelkiem za pan brat, ale zawsze woła i idzie ktoś znim, staje na podnóżku i siku robi na stojąco do kibelka, kupka albo na nocnik albo na kibelek z nakładką:tak::-)
zaskkoczył mnie niesamowicie w trasie w góry:tak: na drogę załozyłam mu pampersa(jakoś dał sie przekonać), ale za kazdym razem wołał jak chciał siku, zatrzymywalismy sie i robił pod krzaczki, albo kupke w lesie na nocniku:-D:-D nawet podczas spania w samochodzie pielucha sucha i zaraz po przebudzeniu postój na siku:tak::-) tak więc i w jedną i drugą stronę peilucha sucha w drodze:tak:
ale w nocy nadal sika w pieluszkę, ale nic to, mamy czas jeszcze;-)

Rozalka na pewno załapie w najmniej spodziewanym momencie jeszcze Cię zaskoczy :tak:

Dokładnie :tak:
Przecież jeszcze miesiąc temu Milenka sikała jak noworodek i nijak nie dawała się przekonać do nocnika. A teraz nocnik schowany w graciarni.
Jutro wybieramy się na dłuższą przejażdżkę autobusem i spacer, nie będzie nocnika ani nakładki na sedes... nie wiem czy w ogóle będzie gdzieś w pobliżu kibelek, okaże się czy da radę załatwić się pod krzaczkiem w razie czego i czy w ogóle powie, że się jej chce, bo w domu nie mówi tylko sama idzie :no:

Rozalka na pewno załapie w najmniej spodziewanym momencie jeszcze Cię zaskoczy :tak:

Hmmm,taką mam nadzieje.Puki co super nakładki na sedes w Biedronce z Disneya.
Miałam taką zwykła,ale sie zsuwała,przekręcała,siuśki wylatywały,ta biedronkowa jest super,świetnie sie trzyma na sedesie i nic nie wylatuje.Polecam za 14.90.
Zapachowa nakładka - deska na sedes DISNEY (706164259) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item706411335_nakladka_na_sedes_disney_pachnaca_promocja.html

Ja mam zieloną.

Ostatnia edycja:
reklama
Rozalka dzięki za info:tak: Już dałam cynka dziadkom, żeby w PL kupili;-) Jak przylecimy we wrześniu to będzie jak znalazł, zresztą jeszcze Oliver w spadku dostanie:-D

A Kubusiem się nie martw. Bystry i mądry z niego chłopczyk to złapie szybciutko:tak: Dla pocieszenia powiem, że Victor też się nie kwapi do sygnalizowania swoich potrzeb:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry