reklama

Od kiedy na nocnik?

Hmmm,taką mam nadzieje.Puki co super nakładki na sedes w Biedronce z Disneya.
Miałam taką zwykła,ale sie zsuwała,przekręcała,siuśki wylatywały,ta biedronkowa jest super,świetnie sie trzyma na sedesie i nic nie wylatuje.Polecam za 14.90.
Zapachowa nakładka - deska na sedes DISNEY (706164259) - Aukcje internetowe Allegro

Nakładka na sedes Disney - Pachnaca PROMOCJA !! (706411335) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam zieloną.

Ładne te nakładeczki i do tego pachnące! :szok::-D:tak:
My mamy bardzo podobną, prawie identyczny kształt tylko przód nieco niższy. I z firmy Nuby, zwykła granatowa bez naklejek. Sprawdza się idealnie :tak:

reklama
Rozalka a jaki kształt ma od spodu ? bo my mamy nietypowy kibelek i nietypową klapę

czy taki sam jak w tych ? bo ta mi nie pasuje ~~NAKŁADKA NA SEDES~~ (702060212) - Aukcje internetowe Allegro

i taka też nie
Nakładka na sedes zielona (707189239) - Aukcje internetowe Allegro

:sorry2:

Nie.
Ta pierwsza co wkleiłaś u nas też nie pasuje.
Szkoda,że nie mam aparartu,to bym fotkę wkleiła.
Nasz otwór w sedesie(deska)ma otwór na długość(średnica 29)a na szerokość(23cm.)i pasuje idealnie.

A ja idąc kupić nakładkę do sklepu wzięłam ze sobą odrysowany otwór w naszej desce, za wariatkę mnie chyba nie wzięli ;-)

Dobry pomysł :tak:
Ja dzisiaj miałam ze sobą nakładkę, ale ani razu jej nie użyłam, Milenka siusiała do kibelków bez nakładki tylko oczywiście musiałam ją sadzać i podtrzymywać żeby nie wpadła.
Rzeczywiście już się przestałam zupełnie martwić o przedszkole, wiem że będzie ok :-D

reklama
super Joasiek że tak gładko poszło, no i ze Milenka nie ma oporow przed siusianiem w innych miejscach, no i że woła:tak::tak::-)

Hubek za to nareszcie zaczął siusiać sam:tak::-) coprawda narazie tylko na dworze, ale zawsze to coś:-D jak bawi sie na dworze to czasem nawet nie woła ze chce siusiu tylko biegnie pod krzaczek, albo obok kamienia zdejmuje majteczki trzyma siusiaka sam i po fakcie dopiero krzyczy: Zrobiłem siusiu!! sam!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry