reklama

Od kiedy na nocnik?

No tak, nie zapeszyć.
Dziś pakuję Julcię do babci, wchodzę z sypialni do pokoju, a tu, ścieżka zdrowia z moczu.... :wściekła/y:
Pytam się:
- Julcia - co to jest?:szok:
A ona:
- Siku. - I biegnie w moim kierunku. Jak się nie wygrzmoci!!!!!!!!!!!!
Spoko.. Wytrzymam.. Wytrzymam..Wytrzymam.. :baffled::baffled::baffled:

reklama
Jeszcze nie zdążyłam przeczytać całej książeczki którą poleciła Rosmerta, a moje dziecko tak poleciało z tym nocnikiem, że hej! :-D
Od 3 dni ani jednej wpadki! Wszystko do nocnika - siusiu i kupka :tak::-D
Mało tego.... sama siada kiedy chce, nie pytana.... sama ściąga sobie majteczki i robi a potem cała szczęśliwa oznajmia że zrobiła :tak:
I od 3-4 dni po nocy pieluszka sucha. A dzisiaj zaczęła się już przymierzać do kibelka! :tak:
Wygląda na to, że urlop już będę miała na luziku, bo Milenka do tego czasu zapomni co to pielucha :-D

Jeszcze nie zdążyłam przeczytać całej książeczki którą poleciła Rosmerta, a moje dziecko tak poleciało z tym nocnikiem, że hej! :-D
Od 3 dni ani jednej wpadki! Wszystko do nocnika - siusiu i kupka :tak::-D
Mało tego.... sama siada kiedy chce, nie pytana.... sama ściąga sobie majteczki i robi a potem cała szczęśliwa oznajmia że zrobiła :tak:
I od 3-4 dni po nocy pieluszka sucha. A dzisiaj zaczęła się już przymierzać do kibelka! :tak:
Wygląda na to, że urlop już będę miała na luziku, bo Milenka do tego czasu zapomni co to pielucha :-D
No to Wielgachne Gratki :tak:

no Joasiek super:tak::tak: u nas tez ta metoda cuda zdzialała, bo Hubek po 3-4 dniach to praktycznie i całe dnie bez wpadki zaliczał, teraz juz w wogóle bez wpadek już baaardzo długo. :-) a i nie chce juz na nocnik siadac tylko na kibelek i to sam zainicjował ja go nie namawiałam nawet:tak::-) tylko musze go sadzać, bo sam ma opory jakies, nie wiem czemu:eek: nakladki nie lubi a bez niej to sie chyba boi:confused:

No dziewczyny jak ladnie:-)
Dzieci sie spisuja slicznie z tymi siuskami i kupkami.......
Wielkie gratulacje dla nich.......
U nas w nocy w kratke raz pieluszka sucha raz mokra.......ale mam nadzieje ze wszystko na dobrej drodze...

no Joasiek super:tak::tak: u nas tez ta metoda cuda zdzialała, bo Hubek po 3-4 dniach to praktycznie i całe dnie bez wpadki zaliczał, teraz juz w wogóle bez wpadek już baaardzo długo. :-) a i nie chce juz na nocnik siadac tylko na kibelek i to sam zainicjował ja go nie namawiałam nawet:tak::-) tylko musze go sadzać, bo sam ma opory jakies, nie wiem czemu:eek: nakladki nie lubi a bez niej to sie chyba boi:confused:

rosmerta u nas też rewelacyjnie - cały weekend bez wpadki (ostatnia wpadka była chyba we wtorek?), cały czas sama siada nie pytana na nocnik i robi :tak: Dzisiaj nawet w nocy - obudziła się i przyszła że chce siusiu na nocnik (a miała założoną pieluszkę), zrobiła i poszła dalej spać.... :-D
Jestem zachwycona, że tak gładko poszło :tak::-D
Jeszcze tylko przesiadka z nocnika na kibelek i po problemie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry