reklama

Od kiedy na nocnik?

Joasiek, Gratulacje dla Milenki:tak::tak:
Tyciu, i u Was niedlugo sie ruszy:tak::-). U nas tez przez dlugi czas bylo sikanie w majtki, i to co chwila. I Milce wcale to nie przeszkadzalo, a teraz niecale dwa tygodnie od momentu jak Milenka sama zaczela wolac ze chce ''na toalete'', byly moze 3-4 wpadki. Milenka chodzi ma spacery bez pieluchy i wytrzymuje bez problemu. Noce tez w zasadzie suche. Normalnie szok !!!!! Sama jeszcze nie moge w to uwierzyc. Wczoraj w sklepie P. chcial z rozpedu kupic pieluchy, a ja mowie ''a po co?''.

reklama
Gratulacje dla Milenek;-):tak::-D

Tyciu ani się obejrzysz, a będzie sukces na całego:tak:

U nas tak różnie, tak jak i z mówieniem:-p Ale biega bez pieluszki już od dawna;-)

Dzisiaj 2 wpadki - 1 siusiu i kupka w majty :zawstydzona/y: za które obwiniam niestety siebie, nie Milenkę, nie przypilnowałam jej dostatecznie :zawstydzona/y: Za bardzo chyba ufałam że sama zawoła.. i choć ją dość często pytałam czy chce, to ona była tak rozbawiona (hulała po ogródku) że ani w głowie jej było siadanie na nocnik, a ja zajęta byłam pracą na ogródku :sorry2:

Gratki dla wszystkich nocnikowcow:tak::-)
Jak narazie Jenni ladnie robi na nocnik chociaz w majtki tez narobi ,ale w nocy pielucha jeszcze pelniutka .

reklama
U nas nocna pielucha też pełna, a z górki to jeszcze nie bardzo.... bo Milenka dzisiaj przy babci zaliczyła 3 wpadki :sorry2:, później przy mnie już żadnej :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry