karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
W takim razie gratulacje dla kolejnych zdolniachow - Pysi i Filipka.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) uciekła na jej widok do swojego pokoju. Tam schowała się za drzwiami i za chwilkę słyszę "Ja chcę nocnik, ja chcę nocnik!". Wchodzę a siusiu już się leje po dywanie. Nocnik się już nie załapał nawet na resztki ;-)
Jedynie kupka w majty, ale pocieszam się że nie wszystko na raz.... i że u niektórych z Was jest podobnie.

Patri niestety ja tez nie pomoge, bo nie wiem jak. My tez mamy problem z kupka, a wlasciwie z tym ze Milenka wstrzymuje ja (boi sie ja zrobic do ubikacji czy nocnika, a jak juz mowie to zrob w majtki to tez nie chce).
ale i u nas w końcu nadeszła pora na pierwsze sukcesy 
Wszystko pięknie do nocniczka, i w końcu po raz pierwszy w życiu kupka też do nocniczka! Ale jestem happy że w końcu chce współpracować
za kupkę dostała od razu cały listek naklejek i miała radochę przyklejając je wszędzie gdzie tylko się dało
;-)
Super,gratki dla Milenki:-).
Ja nie mam sie czym chwalic,bo Konrad zaparł sie i nie chce zrobic siku ani na nocnik ani do sedesu.jak jestem w domu to wyjmuje mu pieluhe,rozmawiam z nim,tłumacze,ale on ma jakas blokade....Będe dalej próbowac