reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Od kiedy na nocnik?

Brawo dla Julaska :tak:

A my wczoraj wróciliśmy do domu z mokrymi gatkami ze sklepu :baffled: Pojechaliśmy do Auchana na zakupy, Oli grzecznie zawołała, więc zeszłyśmy z sali i podreptałyśmy do toalety, a tam kartka: "Przepraszamy, toaleta nieczynna". No to zaczęliśmy szukać innej toalety, ale dziecko w końcu nie wytrzymało i zrobiło kałużę w sklepie. No i zakupy się skończyły, trzeba było grzać do domu, bo nie wzięłam niczego do przebrania.
Ze tez w takich duzych sklepach nawalaja ubikacje :baffled:

reklama
brawa dla JULCI!!!!

dzielna OLIWKA!!!!

a u nas po przeziebienu regres w temacie nocnikowym...:baffled:ale nie wywieram presji tylko czekam na inicjatywe Lusi

wielkie brawa dla Julaska!!!:-)
rany, jak wy macie fajnie..... Hubek zrobi czasem siusiu na nocnik, głownie wieczorkiem przed kapaniem i czasem rano po wstaniu, ale za chiny nie informuje że chce siku:no:

Brawa dla Julci:tak::tak: dla Weroniki tez narazie bez różnicy czy robi w pampersa czy na nocnik ale jak sie juz uda to sie bardzo cieszy;-)

Ja jestem pod wrażeniem nocnikowych poczynań Waszych Bąbelków:tak: U nas nic w tym temacie się nie ruszyło:sorry2: Victor nie sygnalizuje, wręcz przeciwnie ucieka od nocnika na kilometr i nie chce siadać. Być może dlatego, że niedawno zaczęliśmy "przygodę z nocnikiem";-)

Jeszcze raz gratulacje i dla Julci szczególne;-)

Biedna Oliwcia, pewnie byla strasznie zdziwiona cala sytuacja.......:sorry2:

Dzieki Dziewczyny.........dzisiaj kupa w nocy o 2, rano po wstaniu i jeszcze troszke pozniej.......smece tak o tym bo jestem z niej starsznie dumna:-p:laugh2:

reklama
Julcia,madra dziewczynka:tak:.Gratulacje:tak:
Chyba jej sie spodobało robienie na nocniczek,spokro tak czesto jest kupka;-)

Do góry