Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak myślicie, jak długo możemy dawać Maciusiowi mleko modyfikowane? On je bardzo lubi i codziennie rano wypija ok. 250 ml. Czy jak będzie miał np. 5 lat i nadal będzie je lubił, to może je pić? Nie chcę zmuszać go do zwykłego, bo sama za nim nie przepadam, poza tym mam złe zdanie o nim.
ja nie widzę żadnych przeciwskazańOOO!!! Zastanawiałam się czy jest takie. Dobrze wiedziećOstatnio widziałam Bebiko dla dzieci ok 3 roku życia
:-)OOO!!! Zastanawiałam się czy jest takie. Dobrze wiedzieć:-)
ja też kiedyś słyszałam o mleku modyfikowanymdla dzieci powyżej 3 r.żTeż 4. I tak jak Julitka nabiału mało jada, to niech chociaż tym mlekiem nadrobi. Wchodziłam na stronę Nutricii i nie ma tam mleka powyżej 3 roku życiaWięc chyba, Kasiu, coś Ci się pomyliło. Może widziałaś "3" i pomyślałaś, że to powyżej 3 r.ż.
![]()

siedzę i przeglądam teraz w necie i chyba pomyliłam z tym powyżej 2 r.żja też kiedyś słyszałam o mleku modyfikowanymdla dzieci powyżej 3 r.ż![]()