Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ta ilość łyżeczek to zależy od tego co podajesz. W poradniku Nutricii pisze tak: "2-3 g produktu glutenowego = 1 płaska łyżeczka kaszki pszennej z bananami = 2 płaskie łyżeczki mlecznej kaszki manny". Podajesz to w 100 ml jedzonka raz dziennie po 5. miesiącu. Widzisz Majandra, wciaz sie zastanawiam...ale od czasu do czasu moge podac, raz na tydzien albo rzadziej ale nie chce przesadzac z iloscia jak na pierwszy raz.Hruda, jednak chcesz podać gluten?Ta ilość łyżeczek to zależy od tego co podajesz. W poradniku Nutricii pisze tak: "2-3 g produktu glutenowego = 1 płaska łyżeczka kaszki pszennej z bananami = 2 płaskie łyżeczki mlecznej kaszki manny". Podajesz to w 100 ml jedzonka raz dziennie po 5. miesiącu.

Witam,Tygrysiątko a ja aktualnie jestem u rodziców w Głuchowie pod Rawą Mazowiecką, kojazysz? To dosc blisko.
Będę Was pilnie czytać!!Ja przewaznie Hippa - bo mam nalecialosci ekologiczne z poprzedniej ( ostatniej!) pracyDziewczyny jakiej firmy słoiczki preferujecie? Macie jakieś ulubione?
...ale czasem Bobovity, rzadko Gerber bo one jakies takie male...za to soczki Gerbera bo bez cukru...ale musze przyznac ze mimo widoku dlugich polek ze sloiczkami tak naprawde nie jest wsrod nich duzy wybor - te 3 firmy maja te same dania - jarzynowa, marchewka, jablko itp..