hruda
Fanka BB :)
Luandzia - zwracam hono
...zastanowilo mnie to troche bo 2 miesice temu palnelam gafe, zupelnie jak blondynka, i zmierzylam Stasia az do paluszkow na stopce - wyszlo mi 75 a mial 3 miesiace..
.
To dziwne ze jedne dzieci mierza podczas badan a inn niee..u mnie w przychodni wciaz zlysze: nie, nie, mozna dopiero mierzyc bobasa jak skonczy pol roku...wiec jak to jest? Myslalm ze w uk lub ir mierza...bo tam zawsze wszystko na opak;-) ale u nas w Bolandii tez roznie..
.
...zastanowilo mnie to troche bo 2 miesice temu palnelam gafe, zupelnie jak blondynka, i zmierzylam Stasia az do paluszkow na stopce - wyszlo mi 75 a mial 3 miesiace..
.To dziwne ze jedne dzieci mierza podczas badan a inn niee..u mnie w przychodni wciaz zlysze: nie, nie, mozna dopiero mierzyc bobasa jak skonczy pol roku...wiec jak to jest? Myslalm ze w uk lub ir mierza...bo tam zawsze wszystko na opak;-) ale u nas w Bolandii tez roznie..
.
Napewno przeszedł już 8 kg,a wg ostatnich pomiarów ma 75cm,ubranka nosi na 80cm. 15 idziemy na szczepienie to napiszę ile dokładnie waży. Kiedyś słuchałam jak odczytuje się siatkę centylową,ale teraz tego nie mogę załapać