reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Na obecną chwilę jest spokój i mały ładnie śpi.
Agulka u nas mały już wsuwał groszek:tak: fakt, ze taki zielony, ale w słoiczkach -obiadkach też jest groszek i jak próbowałam małego tym karmić to mały zaznajomił się już z nim.

Na obecną chwilę jest spokój i mały ładnie śpi.
Agulka u nas mały już wsuwał groszek:tak: fakt, ze taki zielony, ale w słoiczkach -obiadkach też jest groszek i jak próbowałam małego tym karmić to mały zaznajomił się już z nim.
ja też adasiowi już dawałam groszek pod różną postacia i też wszystko oki, ale suchego jeszcze nie.:blink:

A ja się już powoli przełamuję i daję mu gryźć BANANA....to sukces dla mnie po ostatnim wydarzeniu Olki :szok:

Wczoraj moja mama nakarmiła go zupą kalafiorową.Mówiła że całą chochlę zjadł :szok:

Agulka, melduję grzecznie , ze kupka po grochóweczce taka jak zawsze. poza tym, żadnych dolegliwości brzuszkowych moje oko sie nie dopatrzyło:-).
My fasolkę i kalafiorek też już jedliśmy- fasolka nie za bardzo podchodziła, ale kalafiorek w zupce był pyszny:blink:

reklama
Do góry