reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

klavell ja miesko dla Amandy gotuje i albo kroje albo miksuje- zalezy od potrawy. Ale nikt nie powiedzial, ze nie mozna smazyc mieska na odrobinie oliwy, od czasu do czasu nie zaszkodzi, a wiadomo, ze takie pyszniejsze :-)

Ja nie zwracam juz uwagi na poradniki, Amanda potrafi zjadac na sniadanie cale jajko z paroweczka hyhy

reklama
PIZZĄ??? :D Spoko :D Jasne dawaj!!! :)

Kuba też makaron ma za sobą i z tego co widze, rośnie mi mała kluska. Teraz bez makaronu nie zje zupki. Ugotowałam pomidorowej z ryżem to pluł dalej niż widział, ale jak był makaron i pomidorowa to wcinał aż mu się uszy trzesły :/
Pomidorową robisz tak jak dla nas? Z koncentratu,czy surowych?

Na kolacje dostał bułeczkę z masełkiem i cycusia ( oj tam już coraz mniej). Potem o03:45 mleko 150ml i teraz dopiero o 7;30 cycuś. czyli jadł tylko raz w nocy, co mnie baaaaaardzo cieszy.

reklama
Do góry