oolivia
Zaangażowana w BB
Dorotka - jak Ci się nudzi to na mały spacerek się wybierz !! Piękna pogoda !! U Ciebie pewnie też jest pięknie, bo nie tak bardzo daleko ode mnie mieszkasz. wiecie ile ja śpię???? aż wstyd się przyznać... wczoraj poszłam spać ok 22:30, a wstałam dzisiaj o 8:30.... Śpioch ze mnie jest straszny ...
Ania to jeszcze mojego rekordu sennegoo nie pobiłaś
No ale jak się teraz wstaje kilka razy w nocy na siku to nie mam się co dziwić, że później niedospane chodzimy.
Ostatnia edycja:
Przed ostatnio na wizycie wysyłała mi znaki,że na następny raz (ostatnia wizyta) "porozmawiamy sobie o porodzie" No i porozmawiałyśmy...krótko...bo ja żadnej "prpozyjcji" nie wysunełam... Dziś chyba zadzwonię do położnej ze szkoły rodzenia i zapytam o ktg. Codziennie mam skurcze chciałabym wiedzieć czy coś się ruszyło..Nie wiem sama czy na głupka nie wyjdę-w końcu to moja Ginka powinna d...ruszyć i powiedzieć mi jakie mam prawa -możliwości. A tak kazała mi przyjść 5 listopada po terminie dopiero na ktg i jak nic się nie ruszy to dopiero 12 listopada mam się zgłosić na wywołanie bo 11 święto... (ale otoczyła mnie opieką...) Dziewczyny a może ja jestem przewrażliwiona???
przeprowadzilam sie miesiac temu z Warszawy do mamy i tutaj bede.ale jak bylam w Wawie to chcialam na Inflanckiej bo nasze polozne z SR sa stamtad, no i znieczulenie za darmo
do lekarza...